Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Sony CBK-3610XS Venice Extension System Uzatma Kiti
Sony CBK-3610XS Venice Extension System Uzatma Kiti
26.02.2019 11:41

CBK-3610XS Venice Extension System, Venice kamera gövdesi ile resim sensörü bloğunun görüntü kalitesinde bozulma olmadan 5.5 metreye kadar birbirinden kablo bağlantısıyla ayrılmalarına imkan veriyor. 

Kitte bir ön panel kapağı, resim sensörü blok kutusu ve ek bir 2.7 metre uzatma kablosu ile birlikte 2.7 metre kablo var (Venice kamera dahil değil).

Uzatma sisteminde lens servo motoru ve monitör gibi aksesuarlara enerji vermek için bir HD-SDI çıkışı ve bir 24V çıkış da var. Tüm yüzeylerdeki çok sayıda vida deliği, ek aksesuarlar takmayı ve çeşitli donatımlara monte etmeyi kolaylaştırıyor. CBK-3610XS Venice Extension System, V3 veya daha yüksek aygıt yazılımlarına yükseltilmiş mevcut ve gelecekteki tüm Venice kameralarla tam uyumlu.

Yüksek hareket kabiliyeti

Kamera gövdesiyle resim sensörü bloğunu birbirinden 5.5 metreye kadar ayırabilmek, gimballer, elde, helikopterde, su altında, 3D/VR içeriğe yönelik özel donatımlar, araç içi gibi dar yerlerde çekimler için üstün esneklik sağlıyor. En iyi çekim esnekliği için ayrılan resim sensör bloğu PL-mount yuva ile 1.9kg, E –mount ile 1.4kg ağırlıkta. 

Üstün resim kalitesi

CBK-3610XS ile çekim yaparken resim kalitesinde herhangi bir azalma olmuyor. İster standart 2.7 metre uzatma kablosuyla, ister diğer kablo da kullanılarak 5.5 metreye kadar ayrı çekim yapılırken, standart Venice yapılandırmasıyla çekim yaparken else edilen aynı yüksek kalite garantileniyor. 

Gelişmiş özellikler

CBK-3610XS uzatma çözümü, Venice’in sunduğu dahili 8 adımlı cam ND filtre sistemi, Dual Base ISO ve diğer gelişmiş Venice özelliklerinin eksiksiz kullanılmalarını sağlıyor.