Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Sony Venice Kameralar İçin ARRI LPL Mount Lens Yuvası
Sony Venice Kameralar İçin ARRI LPL Mount Lens Yuvası
26.02.2019 14:49

Sony Venice kameralar için üretilen Wooden camera ARRI LPL Mount, ARRI LPL Signature Prime lenslerin Sony Venice kameralarda kullanılmalarını sağlıyor ve lens pogo’larını doğrudan kameraya bağlıyor. ARRI’nin yakında Signature Prime lenslere yapacağı bir güncelleme, Cooke/i verilerinin çıkışına imkan verecek. Bu sayede Sony Venice kamera pogo arayüzü yoluyla malzeme verilerini okuyabilecek. Lens takılı olmadığında sensör alanına toz girmemesi için LPL Cap kapak da veriliyor. 

Fabrikada flanş odağı yönlendirme araçlarıyla ayarlanıyor. Kamera kalibrasyonu tam değilse sadece layner ayarı gerekiyor. Adaptör kelepçenin etrafındaki altı soket kapağı vidası gevşetilip iki kısım ayrılarak çeşitli kalınlıklarda renk kodlu layner’ler eklenerek ayarlanabiliyor. Arka odak yönlendirme araçlarıyla ya da sonsuza odaklanmış bir geniş açılı lens ile kontrol ediliyor.

Uyumlu ARRI LPL to PL Adapter standart PL lenslerden LPL lenslere kolay değişime imkan veriyor. LPL Mount pasif olup, lens verilerini kameraya aktarmıyor. 

Wooden Camera ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 358 45 20 numaralı telefondan Linka’yı arayabilirsiniz.