Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Quicklink Studio Solution ile Futbol Yorumları
Quicklink Studio Solution ile Futbol Yorumları
26.02.2019 15:28

Quicklink Studio Solution saygın Avrupa futbol turnuvasında birçok uzak noktadan internet üzerinden eşzamanlı, çok düşük gecikmeli sesli yorumlar sağladı. Turnuva, en güçlü Avrupalı ulusal lig şampiyonları arasında gerçekleştirildi. 

Bağımsız danışmanlık firması Audioconsulting AG, başlıca uluslararası futbol kuruluşlarına ve İsviçreli IPTV sağlayıcı Teleclub/Swisscom TV’ye hizmetler sağlıyor. Audioconsulting AG zorlu bir test ve değerlendirme sürecinin ardından Quicklink Studio Solution’ı seçti. Gereksinimlerine mükemmel uyan, “tak-çalıştır” tarzı bir yorum çözümü elde etti. Quicklink Remote Commentary Solution kararlı, sade ve güvenilir.

Teleclub, Quicklink Studio Solution’ı İsviçre’de ve yurt dışına seyahat eden yorumcular için uluslararası ölçekte kullanıyor. Uzaktaki spor yorumcusu basit bir Chrome tarayıcı açıyor ve yüksek kaliteli sesli yorumlar gönderirken, denetim odasından gönderilen canlı görüntüleri izliyor. Stüdyo ile stadyum arasındaki etkileşim, stüdyo ile yorumcu arasındaki görüntülü bağlantı sayesinde daha pürüzsüz ve canlı hale geliyor. Yorumcuya daha fazla yük bindirmeden canlı görüntünün geri gönderilebilmesi bir avantaj. Teleclub bu çözüm sayesinde ISDN veya IP üzerinden ses sistemleriyle aynı kalitede ses elde ediyor. 

Quicklink ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 549 99 92 numaralı telefondan Aviteng’i arayabilirsiniz.