Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Tilta Gravity 3 Eksenli Gimbal Sistemi
Tilta Gravity 3 Eksenli Gimbal Sistemi
26.02.2019 15:31

Tiltamax Gravity 3-Axis gimbal, 3 eksenli motor kalibrasyonu yoluyla 15 kilograma kadar büyük dijital sinema kameralarını sabitlemek için kullanılıyor. Gravity farklı ortamlara ve çekim gereksinimlerine kolayca uyarlanabiliyor. Elde taşınabiliyor, bir jib’e monte edilebiliyor, kamera arabasına konabiliyor ya da vantuzlu bir rig’e yerleştirilebiliyor. Tiltamax Gravity 3-Axis, Steadicam’den esinlenilerek üretin kurşun vida teknolojisine sahip. Bu tasarım gimbalin dengesinin ince ayarlanmasına yardımcı olarak, ideal dengenin çabuk bulunmasını sağlıyor. Kurulu bir otomatik kalibrasyon sistemi, her ekseni ayarlayarak saniyeler içinde en iyi ayarları buluyor. Çarpma ve sürüklenme olmadan en iyi performansı garantiliyor.

Paketteki zarif tasarımlı enerji çözümü sayesinde bir operatör çekim sırasında gimbalin güç kaynağını izleyebiliyor. Çoklu gerilim çıkışları ile kablosuz follow focus, monitör, kablosuz görüntü vericisi gibi farklı aygıtlar aynı anda çalıştırılabiliyor. Gravity sade bir profil için dahili güç ve SDI görüntü kablolarıyla tasarlandı. 

Gimbal hafif ve çok yönlü. Gravity üzerinde kullanılabilen kameralar arasında RED DSMC2, Sony F55, Sony FS7, ARRI Alexa Mini, Canon C200/300 Mark II ve diğerleri var. Kablosuz bir bağlantı, gimbalin Mimic sistemi, 1A Tools Alpha Wheels, Futaba joystick denetleyici yoluyla uzaktan kumandasına imkan veriyor.

Normal et tutma yerlerinin yerine Gravity’ye takılabilen Nuclesus-M tutma yerleri takıldığında parmak uçlarıyla odak, iris ve zoom kontrolü yapılabiliyor. Ayrıca Gravity için tasarlanan Armor Man 2.0, uzun süreli çekimlerde gimbal performansından ödün vermeden operatörün yorulmamasını sağlıyor.

Gravity ile verilen Tiltamax Assistant uygulaması ile kurulumu istendiği gibi düzenlemek için her motor ayrı ayrı ayarlanabiliyor.

Tilta ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 343 13 68 numaralı telefondan Baran Bilişim’i arayabilirsiniz.