Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Ses, Işık ve Video Sektörü, ASF 2K19 ile Ritmini Yakaladı
Ses, Işık ve Video Sektörü, ASF 2K19 ile Ritmini Yakaladı
21.03.2019 11:48

Asimetrik , SF , Metan ve Trio grup şirketi A+SF’nin düzenlediği  ve  tüm marka ürünlerinin sergilendiği, sloganı “A+SF 2K19 Buluşma” olarak belirlenen  etkinlik 13-14 Mart 2019’da Radisson Blu Vadistanbul’da gerçekleştirildi.

Uzun yıllardır ses, ışık, görüntü ve yayın sektöründe çalışmalarını sürdüren Asimetrik, SF, Metan ve Trio kardeş şirketlerini 2019 yılıyla birlikte aynı çatı altında toplayan A+SF,  2K19 buluşmasında A+SF’nin temsilcisi olduğu Behringer, Turbo Sound, Calrec, L-Acoustics, Bose, QSC, RCF, Clay Paky, Acme, Robert Juliat, Martin Audio, MA Lighting, Sennheiser, Klotz, Midas, Bang&Olufsen, Bowers&Wilkons, NTI Audio, Apart, Aytron ve Yamaha markalarına ait ürünleri ziyaretçilere yakından inceleme fırsatı sundu.

Oldukça kalabalık ve sıcak bir ortamda gerçekleşen iki günlük etkinlikte hemen her markanın yurtdışından bir veya birkaç temsilcisi vardı. Mini bir fuar havasında geçen bu etkinlikte katılımcılar ürünleri yakından inceleme şansı buldular, daha ayrıntılı bilgi almak isteyenler ürün yetkililerinden istedikleri bilgileri alabildiler.

Buluşma’da, ses, ışık ve görüntü ekipmanları sadece tanıtılmakla kalmadı aynı zamanda birçok sanatçının katıldığı canlı performanslarla ürünler test edildi. Sahne ve salon tamamen etkinliğe katılan markaların ürünleriyle donatıldı ve tüm etkinlik boyunca bu ürünler başarılı bir şekilde kullanıldı.

Ses, ışık ve görüntü sektörünün yoğun ilgi gösterdiği “A+SF 2K19 Buluşma” etkinliği sürprizleri ve sıcak atmosferiyle misafirlerini başarıyla ağırladı ve katılan ziyaretçiler bir sonraki etkinlik ne zaman olacak merakıyla keyifli zaman geçirdiler.

“A+SF 2K19 Buluşma” etkinliğinde tanıtılan markalar ve ürünler hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 212 80 75 ve 0212 227 68 00  numaralı telefondan ASF’yi arayabilirsiniz.