Reklamı Kapat
Anasayfa > Ürünler > Avitech Pacific MS KVM Anahtarlayıcı ve Çoklu Görüntüleyici
Avitech Pacific MS KVM Anahtarlayıcı ve Çoklu Görüntüleyici
26.03.2019 16:11

Modüler matris anahtarlama cihazı Pacific MS, 2, 3 ve 6RU kasalarda çok sayıda bilgi işlem aygıtının ve görüntü sinyalinin anahtarlama, dağıtım, izleme ve çalıştırma işlemlerini yürütüyor. Çeşitli giriş-çıkış kartı kombinasyonlarıyla yüksek hızlı görüntü yönlendirme, esnek KVM anahtarlama, çoklu görüntüleme yetenekleri sunuyor. 

Çoklu sistemlerle bir grup kullanıcı için hızlı çalışma hedeflenerek tasarlanan Pacific MS, ekran çıkışlarını gruplandırarak birden fazla ekranla çoklu görüntüleme kullanıcı alanı yaratılmasına imkan veriyor. “Surfer” özelliği sayesinde kullanıcılar çok sayıda monitör üzerinde çeşitli sistemleri yönetebiliyor, bir fare veya klavye ile denetleyecekleri sistemler arasında geçiş yapabiliyorlar. 

Pacific MS anahtarlama ve yönlendirme yapılandırması, yönlendirme ön izlemesi ve onayı amacıyla gerçek zamanlı izleme için sistem içi GUI sağlıyor. Ayrıca kullanıcının sisteme uzaktan doğrudan GUI üzerinde erişebilmesi, merkezi bir yönetim çözümü gerektiren geniş çeşitlilikte uygulamalar için ideal.

Sezgisel denetim ve sistem yönetimi

  • Yerel monitör, USB fare ve klavye ile grup kullanıcı alanını yapılandırmayı ve anahtarlamayı kolaylaştıran sistem içi GUI
  • Kişisel olarak düzenlenebilen ön izleme ve onay pencereleri için herhangi 2 görüntünün gerçek zamanlı izlenmesi
  • GUI ile yerel sistem arasında kesintisiz çalışma geçişi için yerel sistem bağlantısı sağlayan Control Board
  • GUI üzerinde istenen girişten herhangi bir çıkışa görüntü yönlendirme ve klavye/fare anahtarlama için sürükle-bırak işlemi
  • MS-2 ile 3 için anahtarlama/yönlendirme denetimi sağlayan ön buton paneli
  • bilgisayarları açmak için Wake-on-LAN özeliği
  • Çoklu dil desteği

Sistem kaskad mimarisi

Ölçeklendirilebilen sistem mimarisi sayesinde birden fazla Pacific MS ardışık bağlanarak daha büyük konut ve denetim gereksinimleri için ek iş istasyonlarını destekleyebiliyor. Birden fazla ünite ile onlara bağlı sistemler, tek bir Pacific MS’yi yönetiyormuş gibi sezgisel kalıyor. Yönetici tek bir fare/klavye konsolu ile ardışık bağlı ünitelerin kumandası arasında serbestçe geçiş yapabiliyor. 

Görüntü duvarı işlemci yönetimi

Pacific MS Avitech TitanWall görüntü duvarı işlemcisiyle bütünleşebiliyor ve tek PC tabanlı yazılım denetimiyle birden fazla görüntü duvarını yönetebiliyor. Yönetici etkin bilgi işleme için tesise yayılmış dört görüntü duvarı üzerinde kaynakları kolayca paylaşabiliyorken, yönlendirmenin yeniden yapılandırılması gerektiğinde Pacific MS’nin grafik kullanıcı arayüzüne geri dönebiliyor.


Ürün Pacific MS KVM Anahtarlayıcı ve Çoklu Görüntüleyici
Marka Avitech
Firma Aviteng
Telefon 0212 549 99 92
Web www.aviteng.com