Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Yeni Sony Sabit Disk Sürücüleri Çok Hızlı
Yeni Sony Sabit Disk Sürücüleri Çok Hızlı
28.07.2017 12:23

Yeni USB Type-A/Type-C çift arabirimli modeller PSZ-HC1T ve PSZ-HC2T, yüksek hız ve rahat kullanım sunuyor.
Sony’nin en yeni sabit disk sürücüleri portatif bellek seçeneklerini genişletirken daha yüksek hızlar, daha fazla bağlantı, yüksek güvenilirlik ve dayanıklılık sunuyor. Yeni 1TB ve 2TB HDD diskler, eğitim, kurumsal, hükümet, yayın ve yapım uygulamaları gibi sahada ve ofiste bellek kartı yedekleme ve kayıt gerektiren her türlü profesyonel kullanım için tasarlandı.

Sony’nin önceki HDD’lerinin üzerine geliştirilen yeni çift arabirimli modeller, iple bir kablo kullanılarak USB Type-A bağlantıyı destekle3yip kablo kaybını önlüyor. Bir USB Type-C port ise sahada bellek kartı yedekleme için ideal. Hızları giderek yükselen sürücüler exFAT’te önceden formatlanıyor ve saniyede 138 megabayta kadar veri okuma, yazma, aktarma hızlarına imkan veriyor.

Sağlam sürücülerin kauçuk yumuşatıcı tasarımı kullanım ömrünü uzatarak 2 metre yüksekten düşmeye dayanıklı hale getiriyor. HDD sürücüler IPX4 derecesinde sıvı sıçramasına, IP5X düzeyinde toza karşı dayanıklı. Sürücülerin özel silikon kapakları, bağlantı uçlarını toz ve sudan koruyor. PSZ-HC1T ve PSZ-HC2T nakliye ve depolama sırasında ek koruma için sağlam bir kutuda paketlenmiş olarak teslim ediliyor.

www.sony.net/mmu sayfasından indirilebilen ücretsiz Sony Memory Media Utility yazılımı, bir kayıt/üstüne yazma ömrü göstergesiyle daha fazla koruma, aynı anda birden fazla hedefe yedekleme ve bir yeniden formatlama aracı sağlıyor.

En Çok Okunanlar
Dergi