Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > AJA RovoCam HDBaseT Kurulumlu UltraHD/HD Kamera
AJA RovoCam HDBaseT Kurulumlu UltraHD/HD Kamera
27.03.2019 11:29

AJA RovoCam kamera HDBaseT basit kurulum özellikli entegre UltraHD/HD, Cat5e/6 kablo üzerinden endüstriyel, kurumsal, güvenlik, ProAV ve yayın uygulamaları için kompakt blok projelerde kullanılabiliyor.  

Kameranın üzerinde yerleşik olarak bulunan 12x optik ve üstün 20x dijital zoom özellikleri oldukça verimli olup, UltraHD ve HD görüntüler, Sony Zoom teknolojisinin yardımıyla otomatik ve manuel netlenebiliyor.

Sağlam alüminyum kasaya yerleştirilmiş olan RovoCam kameranın farklı montaj seçenekleri kurulumlara esneklik sağlayabiliyor. Tek bir Cat 5e/6 kablosu, RovoCam’ın entegre HDBaseT arayüzü sayesinde tüm sıkıştırılmamış videolar, 2 kanallı ses, VISCA kamera kontrolü ve aynı zamanda güç taşıyabiliyor. RovoRx-SDI, RovoRx-HDMI ve Corvid HB-R, HDBaseT alıcılarıyla ekranları sürmek için 6G / 3GSDI ve veya HDMI çıkışlarla geniş kullanım alanına sahip kamera, AJA’nın ücretsiz olarak dağıttığı RovoControl yazılımıyla Mac, Windows ve Linux üzerinde RovoCam’ın temel kamera özelliklerini kontrol etmek mümkün. 

Ürün, UltraHD formatından benzersiz elektronik PTZ HD sahne seçimi ve çıkışı ile çoklu kamera desteği sunuyor.

RovoCam’de 1 adet  HDBaseT konnektörü (RJ-45) kamera etkileşimi ve kontrolü, sıkıştırılmamış video, ses ve tek bir Cat 5e/6 kablosunun her yerinde güç sağlamakta. Kameranın üzerinde 1 adet 3.5mm stereo mikrofon ses girişi, 1 adet RS-232 kontrol portu ve ayrıca yerel güç bağlantısı bulunmakta. 

AJA ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 343 13 68 numaralı telefondan Baran Bilişim’i arayabilirsiniz.