Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > JBL’den Güçlü Hoparlörler
JBL’den Güçlü Hoparlörler
28.07.2017 12:26

Harman Professional Solutions, yeni kuşak JBL AE Powered Series yüksek performanslı hoparlörlerini sunuyor.
En yoğun uygulamalar için tasarlanan JBL AE Powered Series hoparlörler, Crown DriveCore ön uç yükseltme, üstün JBL kullanıcı yapılandırmalı DSP, eksiksiz HiQnet Network denetimi gibi en son harman yükseltme ve DSP teknolojileriyle donatıldı.

İki güçlü hoparlör ve iki bas hoparlöründen oluşan JBL AE Powered Series, performans sanatları tesisleri, tiyatro ses tasarımı, konser ve toplantı salonları, ibadethaneler, müzik mekanları, dans kulüpleri, spor tesisleri ve eğlence yerleri için ideal.
Harman Professional Solutions Çözümler Müdürü Jon Sager şunları söyledi: “Sistem tasarımcılar ve bütünleştiriciler, çok çeşitli müşteri ve mekanlarda sıra dışı sonuçlar elde etmelerini sağlayacak, esnek ve güçlü hoparlör sistemlerine ihtiyaç duyuyorlar. Yeni JBL AE Powered Series’ın özellikleri, küçük ve orta ölçekli kurulumlarda sınıfının en iyi performans, denetim ve ses kalitesini sunuyor. Artık sistem tasarımcıları son teknoloji, geniş esneklik ve düşük satın alma maliyeti sunan eksiksiz bir sistem kurabiliyorlar.

JBL AE Powered Series, Harman Audio Architect yazılımı ile gelişmiş ağ yapılandırma, denetleme ve izleme yetenekleri, sunuyor. Döndürülebilen dalga kılavuzları tasarımcılara hem dikey hem yatay yapılandırmalarda sistemden tam olarak yararlanma imkanı verirken, aynı kapsama paternini koruyor. Yüksekliği JBL AE Series iki yönlü sistemlerle aynı olduğu için, tüm hoparlör sistemlerinin yukarıdan asılmasında MTU-1 ve MTU-3 desteklerden yararlanılabiliyor.

Döngülü PowerCon A/C konektörler sayesinde iki veya üç adet hoparlör sistemi ana güç kaynağına birden fazla kablo ya da her hoparlör grup yerinde ek bağlantı kutuları gerekmeden birleştirilebiliyor. Tüm modellerde JBL patentli 75mm ses bobinli Differential Drive alçak frekans sürücüsü var. Yüksek frekans kısmında güvenilir 2432H 75mm ses bobini sıkıştırma sürücüsü bulunuyor.

Harman ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 227 68 00 numaralı telefondan SF’yi arayabilirsiniz.