Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Almanya’da TVU Networks ile IP Haber Toplama
Almanya’da TVU Networks ile IP Haber Toplama
27.03.2019 12:31

Canlı IP görüntü çözümlerinde yenilikçi teknolojiler sunan TVU Networks ile Almanya’nın önde gelen televizyon, film ve açık hava yayın prodüksiyon şirketlerinden TVN GROUP, Alman yayıncılık piyasasına yenilikçi, güçlü ve esnek IP görüntü taşıma çözümleri sunmak için birlikte çalışıyorlar. 

TVN GROUP Bilgi Sistemleri Yöneticisi Bernd Dypka şunları söyledi: “Müşterilerimiz daha fazla platform üzerinde daha çok haber içeriği yönünde giderek artan taleplerle yüzleştikleri için, onlara yeni ve yenilikçi haber toplama teknikleriyle yardımcı olmamız gerekiyor. TVU’dan gelişmiş canlı IP görüntü toplama çözümleri kurmamız, her yerden haber öyküleri anlatmak için gereken esnekliği, mobilliği ve güvenilirliği sunuyor. Ortak çözümlerimizin yayıncıların Almanya veya dışarıda olaylar olur olmaz haberin özünü elde etmelerini sağlaması için, TVU Networks ile yakın işbirliği içerisinde çalıştık.

İlk ortak projelerde yayıncılar TVO One mobil çözümlerini kurarak TVN müşterilerinin nerede olursa olsun üstün kaliteli canlı görüntü akış hizmetleri sunmalarını garantileyebiliyorlar. Bu işbirliğini TVU Networks’ün uzun süreli çözüm ortağı QVEST Media kolaylaştırdı. 

TVU Networks ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 363 04 04 numaralı telefondan Alen Elektronik’i arayabilirsiniz.