Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > AJA KiPro Ultra Plus Dijital Kayıt Cihazı
AJA KiPro Ultra Plus Dijital Kayıt Cihazı
27.03.2019 17:45

AJA KiPro Ultra Plus dijital kayıt cihazı, 2RU yüksekliği ve sadece yarım raf genişliği sayesinde dijital reklam ve stüdyo/yayın aracı gibi ortamlarda kullanımıyla öne çıkan bir üründür.

HD projelerine tam destek veren 4K ve UltraHD özellikli kaydedici ürünler için artan talebi karşılamak üzere tasarlanan Ki Pro Ultra Plus, AJA’nın kanıtlanmış ve güvenilir kayıt medyası Pak Media’ya doğrudan kaydedilen geniş bir dizi video formatını ve kare hızlarını destekleyerek bugün mevcut en düşük GB maliyetini sunan Apple ProRes of Avid DNxHR’in etkinlikleriyle yönetilebilir büyük formatlı iş akışlarına olanak tanıyor.

Yeni nesil kayıpsız 4K/UltraHD 50/60p kayıtlar, AJA Pak ortamını kullanarak sürücüden sürücüye tam geçiş yetenekleriyle tamamlanan ürün, zorlu projeler için uzun kayıt süreleri sağlıyor.

Web arayüzünde, RS-422 seri bağlantısı veya basit ve sezgisel ünite menü sistemi üzerinden Ki Pro Ultra Plus’ın tam kontrol ile sorunsuz yavaş oynatım elde edilebiliyor. Menüler ve görüntüler, tüm ortamlarda ayrıntılı oynatma ve izleme olanağı sağlayan yeni, yüksek çözünürlüklü bir LCD ekranda güzel bir şekilde oluşturuluyor.

4 kanala kadar eşzamanlı HD kayıt veya “Tek Kanal” modunda 4K / UltraHD / 2K / HD Apple ProRes, Avid DNxHR veya Avid DNxHD MXF destekli çok kanallı Apple ProRes kayıt cihazı KiPro Ultra Plus; 3G-SDI, Fiber ve HDMI 2.0 dahil olmak üzere en yeni bağlantıyı destekleyen oynatıcıdır.

Yeni v3.0 firmware ile  HLG ve HDR10 için HDR oynatma desteği ile HDR10 ve HDR10 + için HDR kaydı sunan ürün, hem dahili taşıma kulbu ile portatif hem de yarım raf genişliğinde 2RU yüksek boyutta rafa monte edilebilir şekilde tasarlanan Ki Pro Ultra Plus, çok çeşitli üretim ve post ortamlarına uygun bir çözümdür.

AJA ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 343 13 68 numaralı telefondan Baran Bilişim’i arayabilirsiniz.