Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Clearwing Productions Multi-Milyon Dolarlık JBL VTX A Hoparlör Aldı
Clearwing Productions Multi-Milyon Dolarlık JBL VTX A Hoparlör Aldı
27.03.2019 18:09

Clearwing Productions ses prodüksiyon demirbaşını Harman Professional Solutions’dan yeni JBL by Harman VTX A12 ve A8 hoparlör grubu (line array) sistemleri satın alarak yeniledi. 

Milwaukee, Wisconsin, Phoenix, Arizone ve Denver’da stratejik konumlandırılmış bürolarıyla endüstrinin en etkili prodüksiyon firmalarından olan Clearwing, Foo Fightrers, Bob Dylan, Pearl Jam, Summerfest, NFL, Blue Man Group, The White House gibi yüksek profilli müşterilere hizmet verdi. Prodüksiyon yeteneklerini ve kapasitesini geniş kapsamlı müşteriler ve etkinliklere yönelik yükseltmek için Clearwing ses güçlendirme donanımını S28 bas hoparlörleri ve Crown VRack yükselteçleri dahil yeni JBL VTX A12 ve A8 hoparlör grubu sistemleriyle güncelledi.

JBL son iki yıldır çok sayıda prodüksiyonda A12 sistemi için Clearwing ile yakın işbirliği içerisinde çalıştı. Bunlardan Milwaukee’deki 2017 ve 2018 Summerfest’te sistem üç sahnede çok sayıda sanatçı için mükemmel sonuçlar üretti. Clearwing A12’nin üstün performansı ve kendi ekibinin JBL ekibiyle yakın ilişkisi nedeniyle daha fazla A12, ve küçük mekanlar ile etkinliklerde kullanmak, A12 sistemini gerektiğinde desteklemek için VTX A8 hoparlörler satın aldı. 

JBL by Harman ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 312 24 24 numaralı telefondan Ertekin  Elektronik’i arayabilirsiniz.