Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Sony BVM-HX310 31 inç 4K TRIMASTER HX Profesyonel Master Monitör
Sony BVM-HX310 31 inç 4K TRIMASTER HX Profesyonel Master Monitör
28.03.2019 10:27

Sony BVM-HX310 TRIMASTER HX profesyonel master monitör, her zaman gerçek görüntüyü gördüğünüze dair yüzde yüz güvene sahip olmanızı sağlar. Rakipsiz 4K HDR görüntü kalitesi, doğruluk ve tutarlılık sunan monitör, 4K dijital sinematografi de dahil olmak üzere zorlu set, stüdyo ve post prodüksiyon uygulamaları için idealdir.

Gerçek renkler

Profesyonel renk uzmanlarının beklediği 4K HDR monitör. Kritik renk tonlaması ve CG işleri için optimum tercih olan BVM-HX310, DCI‑P3, ITU‑R BT.2020, S‑Gamut3.cine ve S‑Gamut3 gibi sektörde lider geniş renk gamlarını destekler. Tüm parlaklık aralığında tutarlı, aslına sadık renk üretimi ile, Sony’nin 4K sinematografi kameralarıyla birlikte sinematografi prodüksiyonu ve post prodüksiyon iş akışı için ideal eşlikçidir. 

HDR’a hazır

TRIMASTER HX panelin gelişmiş performansını tam anlamıyla ortaya koyan BVM-HX310, 1.000.000:1 kontrast oranı ile 1000 nit tam ekran parlaklığı elde eder. Zengin, derin siyah alanları ve parlak yüksek vurguları doğru üretmesiyle Yüksek Dinamik.

Muhteşem HDR esnekliği

Geleneksel 2.2, 2.4, 2.6 ve CRT gamanın yanı sıra BVM-HX310, SMPTE ST.2084 ve ITU-R BT.2100 (HLG) gibi HDR için Elektro-Optik Aktarım İşlevlerini (EOTF) de destekler. Her iki standart da günümüzün yayın ve sinematografi sektörlerinin taleplerini karşılamak için kullanılır. Canlı prodüksiyon ve post prodüksiyon ortamları için ek EOTF tabloları arasında, 4K geniş dinamik aralık sunarken film iş akışına yakın kolay iş akışları sağlayan 2.4 (HDR), S-Log2 (HDR), S-Log3 (HDR) ve S-Log3 de (Live HDR) bulunur.

Hata yapmayın

VPID (Video Veri Yükü Kimliği), SDI sinyalinde gömülü olan EOTF, renk alanı ve RGB kaynak bilgilerini tanımlar. Monitör ayarları, otomatik olarak yapılarak baskı altındaki canlı prodüksiyon ortamlarında insan hatası riskini ortadan kaldırır.

Kolay sistem entegrasyonu

BVM-HX310, günümüzün prodüksiyon iş akışlarına rahatlıkla ayak uydurur. En yeni sistem ortamlarına entegrasyon, tek bir kabloyla 12G-SDI girişinin yanı sıra Tek Bağlantı/İkili Bağlantı ve HDMI (HDCP2.3/1.4) gibi 3G-SDI, HD-SDI bağlantıları ile kolaylaştırılmıştır.

İş akışınızı geliştirin

Farklı LUT tablolarının etkisini setteyken veya post prodüksiyondayken kolayca kontrol edin. Ön tonlama sırasında veya farklı bir EOTF ile karşılaştırmak için USB bellekten özelleştirilmiş Kullanıcı LUT (Arama Tablosu) dosyaları yükleyin. 

Kalite güvenceli verimlilik

Dörtlü Görünüm Ekranı modu; EOTF, Renk Alanı, Aktarım Matrisi ve Renk Sıcaklığı, Kontrast, Parlaklık ve Kroma da dahil dört adede kadar özel ekran ayarı setinin anında karşılaştırılmasını sağlar. 

Gerçek zamanlı çalışın

Minimum işleme gecikmesi, canlı prodüksiyon ve yayın uygulamaları için kritik bir faktördür. Tek bir video karesinden düşük işleme gecikmesine sahip BVM-HX310, gerçek zamanlı video izlemenin gereksinimlerine ideal uyum sağlar.

Gerçek aralıklı mod

Aralıklı Ekran modu, 1080i giriş sinyallerinin I/P dönüştürme sırasında sık sık görülebilen yapaylık ve görüntü bozulması olmadan, aslına sadık olarak üretilmesini sağlar.

Şifre korumalı

Birden çok kullanıcı, renk sıcaklığına ve kullanıcı ön ayar verilerine erişmek için kendi şifresini kaydedebilir. Bu sayede, her kullanıcı kendi ön ayar verilerini doğru bir şekilde hatırlar ve bilgiler yetkisiz kullanımdan korunur.

Alan en-boy oranı işaretçileri

BVM-HX310; en-boy işaretleyici, güvenli alan işaretleyici ve merkez işaretleyici gibi çeşitli işaretleyicileri görüntüleyebilir. Bu esnek işaretleyici tipi seçimine ek olarak her işaretleyici için ayrıntılı görüntüleme ayarları sunulur.