Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > TVU Networks Çözümleriyle İspanya’da Dakar Rallisi Yayını
TVU Networks Çözümleriyle İspanya’da Dakar Rallisi Yayını
28.03.2019 10:29

İspanyol kamu yayıncısı RTVE, Latin Amerika’daki Dakar Rallisinin uzaklığı ve zorlu koşullarından Barselona’daki RTVE stüdyosuna kablosuz ağlar üzerinden aktarmak için TVU Nano Router ile TVU Anywhere kurdu. Dakar rallisi 40 yıldan fazla zamandır devam etmekte olan ünlü bir arazi ralli dayanıklılık yarışı.

RTVE’nin en önemli kanalları La 1 ile Teledeporte’de canlı yayınlanan IP görüntü akışları akıllı telefonlarla çekildi, yerel mobil ağlar üzerinden iletildi, ve RTVE’nin stüdyosuna HD-SDI çıkış sinyalleri olarak ulaştırıldı. Bunu TVU Anywhere uygulamasının akıllı telefonlardan ve üç SIM kartıyla ek bir hotspot olarak kullanılan küçük boyutlu TVU Nano Router’dan mobil veri toplayabilme yeteneği sayesinde yapabildi. 

Latin Amerika çöllerinin zorlu koşullarına rağmen TVU Anywhere mobil uygulama ile TVU Nano Router kombinasyonu rallinin yüksek kalitede görüntülerle yayınlanmasını sağladı. Bu yıl TVU çözümünün güvenilirliği, kalitesi ve düşük gecikmesi, bir akıllı telefondan HD SDI çıkışıyla büyük ekran ve canlı yayın yapılmasını sağladı. 

TVU Nano Router WiFi üzerinden görüntü, Ethernet ve hücresel ağların yüksek kaliteli toplanması için mümkün olan en küçük donanım çözümü olarak tasarlandı. Her yerden canlı görüntü yakalayıp akış yapmaya yönelik güçlü bir uygulama olan TVU Anywhere, daha pahalı profesyonel görüntü donanımı gibi görüntü kalitesi sunuyor. TVU Anywhere’in uzaktan kumandalı pan ve zoom yeteneği, stüdyodaki bir operatörün sahadaki kullanıcıdan müdahale olmadan kamerayı uzaktan kumanda etmesini sağlıyor. 

TVU Networks ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 363 04 04 numaralı telefondan Alen Elektronik’i arayabilirsiniz.