Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > SmallHD Focus 5 inç Monitör Seti
SmallHD Focus 5 inç Monitör Seti
28.03.2019 11:10

SmallHD, yeni kamera üstü monitörü olan Focus ile kullanıcılarına eşsiz bir çekim deneyimi sunuyor. HDMI veya SDI seçeneğiyle satışta olan SmallHD Focus, 5 inç dokunmatik ekranı ve gün ışığında bile rahat ve kusursuz izleme sağlayan 800 nit parlaklık değeri ile ön plana çıkıyor.

DSLR ve aynasız kameraların yeni tamamlayıcısı SmallHD Focus, parlak ekranı, profesyonel yazılımı ve kolay takılıp kullanılabilmesi gibi avantajlarından dolayı, az donanımla çok şey yapmak isteyenlerin ilgisini çekiyor.

Ürünün üzerinde ses çıkışı için 1/8″ 1 adet Stereo Mini-Jack ile kamera kontrolü için 1 adette Mikro USB bulunuyor. Ayrıca kablosuz kullanım gerektiren durumlar için tasarlanmış “SmallHD BTR1 Kablosuz Uzaktan Kumanda” ile de uyumlu bir şekilde çalışabiliyor.

Monitörü çalıştıran Sony L serisi batarya aynı zamanda kameraya da enerji verebildiğinden SmallHD  Focus’u DSLR ve aynasız kamera kullanıcıları için ideal bir monitör haline getiriyor. Focus, batarya adaptör kablosuyla kamera çalışma süresini 4 kat uzatabildiğinden daha konforlu bir kullanım imkânı da sağlıyor.

İdeapro, çekimlerine kolaylık ve kalite katmak isteyen kullanıcılar için, SmallHD Focus ve aksesuarlarından oluşan bir seti uygun fiyat avantajı ile piyasaya sunuyor.

Hafif ve küçük yapısıyla birçok rahatlığı yanında getiren setin içeriği ise şu şekilde:

  • 5 inç Dokunmatik Kameraüstü Monitör (IPS LCD Dokunmatik Ekran, 1280x720, 800Nits)
  • Ayarlanabilir Taşıma Kolu ( Rahat izleme için 180 derece eğilebilir)
  • Sony L Serisi Batarya  + Şarj Cihazı  * Micro HDMI Kablo * USB to HDMI Kablo * Güneşlik * Ekran Koruyucu * Temizleme Bezi.

SmallHD ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0312 438 68 18 numaralı telefondan İdeapro’yu arayabilirsiniz.