Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Prolight + Sound Fuarında Sinus Award 2019
Prolight + Sound Fuarında Sinus Award 2019
28.03.2019 12:28

Sinus – Systems Integration Award 2019 için giriş aşaması başladı. Sektörden firmalar ile uzmanlar görsel-işitsel haberleşme alanından başarılı projeleriyle başvurmaya davet ediliyor. Ödül töreni 4 Nisan’da Frankfurt Prolight + Sound fuarında gerçekleştirilecek. 

Sinus – Systems Integration Award görsel-işitsel medya teknolojilerinin geleceğe yönelik kullanımlarını ve sistem bütünleştirme çözümlerini onurlandırıyor. 2004 yılından bu yana değişen kategorilerle devam ediyor. Bu önemli ödüllerin sponsoru Alman Etkinlik Teknolojileri Derneği (VPLT), Avrupa Etkinlik Merkezleri Derneği (EVVC) ve Messe Frankfurt. Uzman jüri derneklerin temsilcilerinin ve sektörün uzmanlarının yanı sıra, medya ve Messe Frankfurt temsilcilerinden meydana geliyor. 

2018 yılında Sinus – Systems Integration Award ödülü Business kategorisinde CFOSpace için Ernst & Young GmbH’ye verildi. Almanya’nın Eschborn kentindeki bir yenilikçilik işbirliği salonu olan CFOSpace, mali işler yöneticileri ve ekipleri arasında tamamen dijital bir çalışma ilişkisi sağlıyor. Ödül kazananlar müşteri olarak Ernst & Young GmbH, ve planlama ve kurulum için Harmann, Mathias und Partner planlama şirketi oldu