Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Robert Juliat SpotMe Spot Takip Sistemi
Robert Juliat SpotMe Spot Takip Sistemi
20.04.2019 12:04

SpotMe Robert Juliat nokta takip ışıklarını (followspot) emitör ve/veya kameralar gerektirmeden sahnedeki sanatçıların konumlarını veren yenilikçi bir çözüme dönüştüren bir sensör sistemi. 

Kolayca ve hızla kurulan SpotMe sistemi, nokta takip ışığı üzerine kurulan sensörler ile tüm konum ve ışık demeti boyut değişkenlerini aydınlatma konsoluna gönderen bir sunucudan meydana geliyor. X, Y, Z konumları konsola PosiStageNet (PSN) protokolüyle iletiliyor. İris boyutu da sACN protokolüyle gönderilerek hedef hakkında bilgi sağlanıyor.

Tüm değişkenler konsol tarafından her türlü otomatik veya statik ışık kaynağının denetlenmesi için kullanılıyor. 

Her türlü hareketli ışık, gösterinin istenen bir anında nokta takip ışığına dönüştürülebiliyor. SpotMe tasarımcılara yeni yaratıcı boyutların yolunu açıyor.

Robert Juliat yaratıcı sanatçı takip ışığı SpotMe ile saygın Plasa Award ödülüne layık görüldü. Ödül Londra’da düzenlenen törende takdim edildi.

SpotMe aydınlatma tasarımı ve operasyonu üzerinde aynı anda ileri teknoloji ile insan denetimini bir araya getiren, benzersiz bir çözüm. SpotMe ile teknoloji tasarımcılara sanatsal açılardan özenli bir hizmet sunuyor. 

Robert Juliat ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 212 80 75 ve 0212 227 68 00 numaralı telefonlardan A+SF’yi arayabilirsiniz.