Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Convergent Design’dan Ücretsiz Multicamera Özelliği
Convergent Design’dan Ücretsiz Multicamera Özelliği
24.07.2019 11:08

Convergent Design, Odyssey ve Apollo monitör / kayıt cihazları için “Titan HD Extract” adlı ücretsiz uygulamasını geliştirdi.

Titan HD Extract, 4K kaynaktan gelen bir görüntüyü, 3 ayrı HD video sinyali şeklinde kullanma imkânı sağlıyor.

Bir tam görüntü ve iki ayrı pencere oluşturabildiğiniz bu uygulamada, oluşturduğunuz pencereler 4K alanı boyunca sorunsuz bir şekilde kaydırılabiliyor. Kayıt işlemi, üç ayrı HD kaynak ve son prodüksiyon çıkışı şeklinde yapılabilirken, bu dört HD sinyalin tamamı, Apple ProRes’te eş zamanlı zaman kodu ve dosya adları ile aynı anda kaydedilebiliyor.

1 Kaynaktan 3 Video Dosyası

Convergent Design Odyssey veya Apollo, Titan HD Extract ile bir 4K video kaynağını SDI veya HDMI olarak cihaza girdikten sonra ek bir donanıma gerek kalmadan üç HD video dosyası oluşturabiliyor.

Dokunmatik Resim Seçme 

Convergent Design Titan HD Extract, üç HD video dosyası oluşturmak ve kaydetmekle kalmıyor, aynı zamanda dokunmatik ekran arayüzündeki iki çerçeve arasında geçiş yapmanıza da imkan sağlıyor.

Gerçek Zaman

Convergent Design Titan HD Extract, dokunmatik ekran arayüzündeki iki çerçeve arasında geçiş yapılan görüntüyü gerçek zamanlı olarak kaydediyor.

Hazır Düzenleme

Convergent Design Titan HD Extract ile yalnızca bir kamera kullanarak, çıkarılabilir SSD ortamlarında, her karenin Apple ProRes ISO kayıtlarıyla düzenlemeye hazır çoklu kamera üretimine sahip olabiliyorsunuz.

İşaretleyiciler

Kayıt sırasında sinyalin belli noktalarına işaretler koyularak, XML verileri sayesinde post prodüksiyon da kolayca NLE’nize aktarılabiliyor.

Ücretsiz sunulan “Titan HD Extract”, ek bir eğitime gerek kalmadan kullanılabilecek kadar kolay bir arayüze sahip. 

Birden fazla kamera ve resim seçici gibi ekipmanlara gerek kalmadan, bunları ücretsiz bir güncelleme ile yapmanızı sağlayan Titan HD Extract aynı zamanda sizi ek maliyetlerden de kurtarmış oluyor.

Convergent Design ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0312 438 68 18 numaralı telefondan İdeapro’yu arayabilirsiniz.