Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Güçlü Aktif Anten Çözümü LiveU Xtender
Güçlü Aktif Anten Çözümü LiveU Xtender
27.05.2019 18:09

Bütünleşik aktif anten çözümü LiveU Xtender, çok kalabalık alanlar gibi aşırı koşullarda canlı görüntü yayını için hataya karşı fazladan direnç sağlayarak ağda sinyal alım gücünü yükseltiyor. LiveU Xtender sayesinde yayıncılar mevcut SNG/ENG tırlarının bir parçası olarak hücresel bağlantı kullanma esnekliği elde ediyor, hücresel ve uydu bağlantılarını birleştirip karma bir araç oluşturarak üstün canlı görüntü performansı elde edebiliyor veya LiveU’nun sırt çantası ve el tipi uplink ünitelerine uzaktan bağlanabiliyorlar. 

LiveU’nun aktif harici anteni LiveU Xtender ağda sinyal alım gücünü yükseltiyor. LiveU’nun profesyonel LU200, LU500 ve LU600 ünitelerine altı adet fazladan ağ bağlantısı ekleyerek, dünya çapında mevcut tüm 3G/4G LTE hücresel ağ bantlarını kapsıyor. 

LU500 ile LU600 LiveU Xtender’a kablosuz olarak bağlanarak 18 adede kadar ağ bağlantısını destekliyor. LiveU Xtender uzağa yerleştirilerek ya da araç içine kurularak, uyduya benzer güvenilirlik, hızlı kurulum süresi ve klasik SNG tırlarından daha düşüm maliyetlerle yepyeni bir mobil haber toplama (MNG) aracı yaratılabiliyor. 

LiveU ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 259 79 71  numaralı telefondan Radikal Elektronik’i arayabilirsiniz.