Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > EditShare EFS Storage Paylaşımlı Veri Deposu
EditShare EFS Storage Paylaşımlı Veri Deposu
27.05.2019 18:48

EFS paylaşımlı veri deposu serisi dünyanın önde gelen yaratıcı tesislerinin zamanında ve düşük maliyetle işbirliği yapmalarını ve içerik tedarik etmelerini sağlıyor. En uzak noktalardan veri almaktan en büyük medya kuruluşlarında petabaytlarca veriyi yönetmeye kadar her senaryo için bir EFS bellek depo çözümü var. Artık EditShare File System (EFS) dosya sistemi tabanlı bellek çözümleriyle EditShare çok güçlü güvenilirlik ve ultra hızlı performans sunuyor.

EFS 450

Ödüllü, dağıtık, verileri ayrı makinelerde tutan veri deposu sistemi, uygun fiyatlarla çok çeşitli yapılardaki yapım ve yayın tesislerine kurumsal sınıfta bellek yetenekleri ve işbirliği özelikleri sunuyor.

EFS 300

Üst düzey post prodüksiyon için ultra hızlı kurumsal dağıtık bellek çözümü. Küçükten başlayıp yapım ve işletme gereksinimlerine göre 5 petabayta kadar genişletilebiliyor.

EFS 200

Küçük ve yeni medya tesislerine yönelik, yüksek performanslı, verilerin ayrı makinelerde tutulduğu paylaşımlı bellek deposu. Hataya karşı dayanıklı EFS bellek çözümü, kolayca ve uygun maliyetle 960 terabayta kadar genişletilebiliyor.

EFS SSD

Yüksek çözünürlüklü 4K/UHD, VFX, DI ve rötuş ortamlarının taleplerini karşılayan, yüksek bant genişlikli SD paylaşımlı bellek.

EFS Field 2

Küçük, sessiz bir kutuda medya ve proje paylaşımı gerektiren büro ortamları ve sahada hızlı işbirliği için ideal, yüksek performanslı portatif paylaşımlı bellek.

EditShare ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 283 54 39 numaralı telefondan Bilgipark’ı arayabilirsiniz.