Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Inovonics, NAB 2019 En İyi Şov Ödülünü Kazandı
Inovonics, NAB 2019 En İyi Şov Ödülünü Kazandı
28.05.2019 15:20

Inovonics’in yeni ürünü SOFIA 568 FM/HD Radyo SiteStreamer Plus, NAB 2019’da Radio World tarafından sunulan ”Future Best of Show” ödülünü aldı.

”Future Best of Show” ödülü, mühendislerden oluşan özel bir kadro tarafından ürünün teknik özellikleri,  teknolojisi, ekonomik oluşu ve performansı gibi başlıklar değerlendirilerek veriliyor.

SOFIA 568 FM / HD Radyo SiteStreamer Plus, radyo istasyonunuzu dünyanın herhangi bir yerinden rahatlıkla dinlemenizi sağlayan web uyumlu bir monitördür. Uzaktan dinlemeye ek olarak önemli RF ve ses sinyali ölçümlerini de beraberinde sunar. Olası hatalar için e-posta veya metin mesajı alarmları gönderir. Ayrıca programlanabilir StationRotation özelliği kullanılarak birden fazla istasyon sırayla izlenebilir. 

Inovonics 46 yılı aşkın tecrübesiyle, ekonomik ve son teknoloji radyo yayın ürünleri konusunda lider konuma sahip. Özellikle yüksek kaliteli ses işlemcileri, RDS kodlayıcılar, AM/FM modülasyon monitörleri, AM/FM/HD/RDS/Internet Radyo için yayın dışı izleme cihazları konularında uzman bir üretici.

Inovonics ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0312 438 68 18 numaralı telefondan İdeapro’yu arayabilirsiniz.