Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > GB Labs Mosaic Varlık Organizatörü
GB Labs Mosaic Varlık Organizatörü
28.05.2019 17:40

FastNAS serisinde yer alan ve CORE.4 işletim sisteminin bir parçası olan Mosaic, şimdi de Vault, Space ve Echo akıllı bellek deposu ürünlerinde. Bir MAM’a benzetilebilecek varlık düzenleme yazılımı, dahili tüm üstverileri otomatik olarak iyice tarayıp AI (yapay zeka) etiketleme sistemiyle bütünleştirerek, kullanıcılara elle herhangi bir üstveri girmek gerekmeden aradıklarını bulma imkanı veriyor. 

İhtiyacı olanı bulmak için terabaytlarca veri üzerinde aranmaktansa, kullanıcıya varlıkların kendilerini bir sıra içerisinde sunmaları gerekiyor. Sezgisel Mosaic iş akışlarını kolaylaştırıyor. Kullanıcılar artık görüntü varlıklarının ön görüntülerini hızla izleyebiliyor, kolayca arama yapabiliyorlar.

Bazıları başlangıçta Mosaic’in bir tür MAM olduğunu düşünebilirler, ama klasik MAM’lar birçok iş akış ortamı için aşırı zaman alıcı olabiliyor, çünkü bir operatörün verileri manuel olarak sınıflandırmadan önce sık sık yeniden izlemesi gerekiyor.

Öte yanda Mosaic tesisteki üstverileri iyice tarayarak AI etiketleme sistemleriyle bütünleştiriyor, böylece elle üstveri girmek gerekmeden varlıklar depolanabiliyor, kataloglanabiliyor ve geri getirilebiliyor.

GB Labs ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 343 13 68 numaralı telefondan Baran Bilişim’i arayabilirsiniz.