Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Martin VDO Atomic Dot Işık Kaynakları
Martin VDO Atomic Dot Işık Kaynakları
28.05.2019 18:37

Harman Professional, Martin Creative LED VDO ürün serisine Martin VDO Atomic Dot ışık kaynaklarını ekledi. Bu yeni karma aydınlatma ve video ışıkları P3, DMX, Art-Net veya sACN yoluyla denetlenebiliyorlar ve CLD ve WRM renk sıcaklıklarında beyaz ışık üreterek çok çeşitli uygulamaları destekliyorlar. Konserler, turneler, televizyon programı setleri, kurumsal ve gece kulübü gibi çalışmalar yapan aydınlatma tasarımcıları ve kiralama müşterileri için idealler.

RM ve CLD renk sıcaklığı varyantları sunan Martin VDO Atomic Dot hibrid aydınlatma ve video armatürleri, kompakt strobe, küçük blinder, video-piksel ve küçük spot ışığını bir araya getirerek, ışık tasarımcılarına daha fazla yaratıcılık potansiyeli sunarak, izleyiciler üzerinde daha büyük bir etki yaratma imkanı veriyor. 

Armatürlerin kompakt tasarımı ayrıca tasarımcılara VDO Atomic Dot’ları istedikleri yere yerleştirme ve daha büyük miktarlarda konuşlandırma olanağı tanıyor. P3, DMX, Art-Net ve sACN için entegre destek, ek arabirim kabinleri gereksinimini ortadan kaldırıyor, ayrıca dahili P3 de piksel eşleştirmeyi ve ürünü video kontrollü bir strobe olarak kullanmayı kolaylaştırıyor.

VDO Atomic Dot ışıklardaki bütünleşik bir güç kaynağı, daha yaratıcı tasarım seçenekleri için ışık kaynaklarının papatya zinciri şeklinde seri bağlanabilmelerini sağlıyor. Akıllı karşılıklı kilitlenme mekanizması sayesinde gruplar, sıralı dizi ve yaratıcı şekillerde birbirlerine kilitlenebiliyor. Dar bir ışık demeti havada güçlü bir efekt yaratıyor ve bir ışık yayıcı/lens eklenerek geniş bir ışın demetine dönüştürülebiliyor. VDO Atomic Dot’un kolay kullanım potansiyeline katkıda bulunan bütünleşik bir ön aksesuar tutucu sayesinde kullanıcılar gerektikçe ışık demeti açısını değiştirebiliyor, panjur kapakları ekleyebiliyorlar. 

Martin ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 312 24 24 numaralı telefondan Ertekin Elektronik’i arayabilirsiniz.