Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Briç ve Satranç TV 1. Yaşını Kutladı
Briç ve Satranç TV 1. Yaşını Kutladı
29.05.2019 09:38

1 Mayıs 2018 tarihinde kurulan akıl sporları kanalı Briç ve Satranç TV geçtiğimiz günlerde 1. yaşını kutladı. Yayınlarına internet, Tivibu platformu ve Next Star uydu alıcıları üzerinden erişilebilen Briç ve Satranç TV, öncü bir girişim olarak yayın alanını her geçen gün daha da genişletiyor. Tematik yayıncılığın güzel bir örneği olan kanal, akıl sporlarının önemini öne çıkarıyor.

Her yaştan insanın cinsiyet ayrımı gözetmeksizin ortaklaşa oynayabildikleri oyunlardan olan briç ve satranç, insanların sağlık ve düşünce sistemi üzerinde olumlu etkiler yaratıyor. Bu farkındalığı vurgulamak için yola çıkan Briç ve Satranç TV, bir yandan sosyal sorumluluğunu yerine getirirken diğer yandan bu oyunların uzmanlarının verdikleri eğitim programlarıyla yeni başlayanlardan ileri düzeydekilere kadar bütün izleyicilerin oyunlarını geliştirmelerine katkı sağlıyor.

Briç ve satranç konusunda dünyanın ilk kanalı olma özelliğine de sahip Briç ve Satranç TV, kısıtlı olanaklarına rağmen ülkemizde konuyla ilgili yapılan hemen hemen tüm etkinliklere yer veriyor. Kanalı etkileşimli bir hale getirmek için izleyicilerinin desteğini bekleyen Briç ve Satranç TV’ye gönüllü olarak katkıda bulunabilirsiniz.  

Briç ve Satranç TV’ye www.itp.tv.tr,  www.bricsatranctv.com , https://canlitv.com/bric-ve-santranc-tv web adreslerinden veya Tivibu platformu ve Next Star uydu alıcılarından ulaşabilirsiniz.

En Çok Okunanlar
Dergi