Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Altay TV Yayın Hayatına Merhaba Dedi
Altay TV Yayın Hayatına Merhaba Dedi
29.05.2019 09:42

Üst üste 2 şampiyonluk yaşayarak 3. Lig’den 2. Lig’e, ardından geçen sezon da Spor Toto 1. Lig’e yükselme başarısı gösteren “Büyük Altay”; şimdi de süper lig öncesi medya hamlesi yapıyor. 

Geçtiğimiz aylarda 105. yılını kutlayan İzmir’in köklü kulübü; Başkan Özgür Ekmekçioğlu yönetiminde başarılarına Altay TV’yi hizmete açarak bir halka daha ekledi.

Yaklaşık 12 yıl Galatasaray TV’de görev yapan, son 3.5 yılda kanalın Genel Yayın Yönetmenliğini üstlenen Can Erbesler’i yuvasına döndüren siyah-beyazlılar; sosyal medya hesaplarının hareketlenmesinin sonrasında YouTube üzerinden Altay TV ile test yayınlarına başladı.

Hem Altay taraftarlarına hem de siyah beyazlı kulübe sempatisi olan sporseverlerin beğeniyle takip edecekleri bir kanalı hayata geçireceklerini ifade eden Altay Kurumsal İletişim ve Medya Direktörü Can Erbesler, iletişim fakültelerinde öğrenimlerini sürdüren gençlerin de katkısıyla başarılı bir ekip kurduklarını, bu sezon emekleme dönemini yaşadıklarını ifade etti.

BSM Project’in son teknolojiyi içeren ürünlerini kullanan Altay TV, yeni sezonla birlikte altyapı maçlarının canlı yayınlarının yanı sıra A Takım antrenman ve kamplarından en özel içerikleri de izleyenleriyle buluşturacak. 

Kanal içeriğinde özellikle Blackmagic Design ürünleri tercih ettiklerini belirten Can Erbesler memnuniyetle bu ürünleri kullandıklarını ifade etti.

Projede kullanılan ürünler hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 279 72 10 numaralı telefondan BSM Project’i arayabilirsiniz.