Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Wheatstone Glass LXE Sanal Konsol
Wheatstone Glass LXE Sanal Konsol
29.05.2019 12:13

WheatNet-IP ses ağına yönelik Glass LXE, konsollar, sunucu istasyonları, giriş/çıkış birimleri, aksesuarlar, SIP telefon ve kodek dağıtım aygıtları içeren eksiksiz IP ses ekosistemi WheatNet-IP ses ağı içerisinde bağımsız bir sanal konsol olarak çalışan bir kullanıcı arayüzü. 

LXE donanım kontrol yüzeyine benzer düzene ve işlevlere sahip Glass LXE, EQ eğrilerini, filtrelemeyi ve diğer ayarları belirlemek için tanıdık butonları, düğmeleri çok dokunuşlu dolaşım ve menüleri ile eksiksiz işlevlere sahip ve stüdyoda çalışılmaya hazır. 

WheatNet-IP ses ağının içerisine katılan, bağımsız çalışan bir çoklu dokunuşlu konsol arayüzü olan Glass LXE, bir PC dokunmatik ekranı veya ağa bağlı dokunmatik ekranların olduğu her yerde kullanılabiliyor. Bir buluttan çok sayıda PC ekranı üzerinde veya bir dizüstü bilgisayar üzerinde çalıştırılabiliyor. 

Glass LXE tek başına veya fiziksel LXE yüzeyiyle birlikte kullanılarak, yayıncılara tanıdık bir kullanıcı arayüzü (UI) üzerinde, gereken her yerde eksiksiz konsol denetimi sağlıyor. 

Miks yazılımına sahip Glass LXE, WheatNet-IP ses ağının bir parçası olarak miks ve sinyal işlemeyi yürütüyor. WheatNet-IP ses ağındaki yüzlerce yazılım ve donanım elemanından istenenler, hedeflenen operasyon boyutu ve amacına göre birbirine bağlanabiliyor. WheatNet-IP, AES67 uyumlu, eksiksiz bir AoIP altyapısı.

Glass LXE, tek bir ana kasada alınabilen veya birden fazla kullanıcı için kasalara ayrılarak yapılandırılabilen, küçük denetim yüzeyli, esnekliğiyle tanınan WheatNet-IP’nin en üst model LXE konsoluna benzer olarak modellendi. 

Wheatstone ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 259 79 71  numaralı telefondan Radikal Elektronik’i arayabilirsiniz.