Reklamı Kapat
Anasayfa > Ürünler > AEQ Xplorer Kablosuz Bel Tipi İnterkom Sistemi
AEQ Xplorer Kablosuz Bel Tipi İnterkom Sistemi
15.06.2019 10:32

Yayıncılık sektöründe yaklaşık 40 yılı geride bırakan İspanyol AEQ firması, yayıncılık üzerine ürün geliştirmeye devam ediyor. 

AEQ, yeni ürünü olan “Xplorer” Kablosuz İnterkom Sistemi’nin ilk tanıtımını NAB 2019 fuarında yaptı.

Kablosuz bel tipi interkom ünitesi olan yeni ürün Xplorer,  Wi-Fi teknolojisini kullanarak sisteme entegre ediliyor ve kullanıcıya kapsama alanı boyunca serbestçe hareket etme imkanı sağlıyor. 4 adet kısayol tuşu, 2 adet programlanabilir tuş ve çok işlevli bir ekran ile donatılan Xplorer, kompakt yapısıyla kullanım kolaylığını bir arada sunuyor.

Xplorer, AEQ Crossnet, Conexia ve TH5000 / TW5000 / IL5000 Intercom matrisleri ile sisteme dahil olduğunda; Konuş, Dinle, Konuş ve Dinle, Tek Yönlü, Her İki Yönde Uzaktan, Uzaktan Seslendirme ve Arama gibi komutlar her bir tuş için etkin hale getirilebiliyor.

Party-Line modunda, Kroma E@synet sisteminin bir terminali olarak, 4 kanallı ve 28 adede kadar cihazla, merkezi bir matrise ihtiyaç duymadan da çalışabiliyor.

AEQ Xplorer, çok işlevli ekran sayesinde, tuşların atanmış olduğu fonksiyon bilgileri, ses seviyesi, pil seviyesi ve Wi-Fi sinyali gibi bilgileri dijital ekranda görünen ikonlar sayesinde rahatça kontrol etmenizi sağlıyor.

Bu özelliklere ek olarak, AEQ Xplorer, son aramaya ait son 30 saniyeyi tekrar dinlemenize imkan veriyor.

Hafif, küçük ve darbelere dayanıklı tasarlanan Xplorer kablosuz interkom sistemi, şarj edilebilir bataryası sayesinde 20 saat boyunca kesintisiz çalışabiliyor. 

Televizyon-tiyatro prodüksiyonlarında, profesyonel veya endüstriyel ortamlarda, kısacası ihtiyacınızın olduğu her yerde güvenle kullanabileceğiniz son teknoloji bir kablosuz interkom sistemi olan AEQ Xplorer kullanıcısıyla buluşmayı bekliyor.


Ürün Xplorer Kablosuz Bel Tipi İnterkom Sistemi
Marka AEQ
Firma İdeapro
Telefon 0312 438 68 18
Web www.ideapro.com.tr