Reklamı Kapat
Anasayfa > Ürünler > LiveU LU300 HEVC Kodlayıcı
LiveU LU300 HEVC Kodlayıcı
15.06.2019 13:19

Küçük boyutlu, etkin maliyetli, güvenilir HEVC kodlayıcı LU300, yayıncılara ve diğer içerik yaratıcılara hareket halindeyken yüksek kaliteli görüntü iletme imkanı veriyor. 

Merkezinde LiveU’nun profesyonel düzeyde HEVC donanım teknolojisi olan LU300, yüksek kaliteli görüntü performansını çok yüksek bant genişliği verimliliğiyle bir araya getiriyor. İçerik yaratıcılar H.264 ile aynı görüntü kalitesini, yaklaşık yarısı kadar bant genişliği kullanarak elde edebiliyorlar. Orijinal H.264 bit hızı korunduğu durumlarda LU300 HEVC çok iyi görüntü kalitesi sunuyor. 

Yazılım HEVC çözümlerinden farklı olarak sürekli HEVC formatında kodlama yaparak, kullanıcılara çok düşük bit hızlarında bile son derece düşük gecikme ve en yüksek kaliteyle gerçek zamanda çalışma imkanı veriyor. LU300 kendi piliyle 3 saat çalışma süresi sunuyor. 

Sadece 900 gramdan biraz fazla ağırlığa sahip, keseli veya kameraya montajlı yapılandırmalarda alınabilen LU300, altı adede kadar bağlantıyı birleştiriyor; iki adet LTE-Advanced dahili modem, iki harici modem, WiFi ve LAN.

Live & Store işlevi sayesinde kullanıcılar canlı oturumlardan hemen sonra canlı görüntülerin yüksek kalitede kaydedilmiş kopyalarını yükleyebiliyorlar. Son derece esnek LU300 bağımsız çalışan bir görüntü kodlayıcı olarak hizmet verebiliyor ya da sahada genel bağlantı için bir LiveU DataBridge mobil hotspot olarak kullanılabiliyor. 

LU300 kodlayıcının yeni tasarımındaki genişletilmiş 2.2” ekran, yüksek çözünürlüğüyle güneş ışığı altında rahat görülebiliyor. Ünite yeni bir jog denetleyiciyle kolayca kontrol edilebiliyor. Çok hızlı dosya yükleme için daha güçlü bir merkezi işlem birimine (CPU) sahip.

  • Live and Store işlevi için ikili kodlama
  • DataBridge mobil hotspot modu desteği
  • Genişletilmiş 2.2” ekran
  • Yeni jog denetleyici
  • 3 saat pil ömrü
  • Güçlü CPU.

Ürün LU300 HEVC Kodlayıcı
Marka LiveU
Firma Radikal Elektronik
Telefon 0212 259 79 71
Web www.radikaltr.com