Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Tanzanya’da Quicklink Mobil Encoder Kodlayıcı
Tanzanya’da Quicklink Mobil Encoder Kodlayıcı
15.06.2019 17:32

Tanzanya’daki DTH (Direct-to-Home) televizyon abonelik hizmeti AzamTV, canlı haber toplama için Quicklink Mobil Encoder aldı. Azam TV abonelerine spor, film, belgesel, çocuk, yaşam tarzı, müzik, haber ve radyo programlarıyla zengin eğlence içerikleri sunuyor.

Canlı haber toplama kapsamında AzamTV sahadan uyduya çıkış (uplink) için Quicklink Mobil Encoder’ını LTE SIM kartlarıyla donattı. Ardından sinyaller çıkış için stüdyodaki Quicklink Standart Playout Server tarafından alınıyor.

AzamTV Quicklink Mobil Encoder’ın kolaylığından ve çalışmasından memnun olduğunu bildirdi ve çözümün kamere ve yapım ekipleri tarafından çok kolay benimsendiğini açıkladı. Azam Media Ltd. Bilgi Teknolojisi Müdür yardımcısı Ahmed H. Abdallah, amaçlarının Quicklink Mobil Encoder’ı canlı haber toplama için mümkün olduğu kadar çok kullanmak olduğunu, ama haber muhabirlerinin onsuz işyerinden dışarı çıkmadıklarını vurguladı.

Performans ve portatiflik hedeflenerek tasarlanan Quicklink Mobil Encoder, en zorlu ağ koşullarının olduğu yerlerden IP üzerinden yayın kalitesinde, düşük gecikmeli canlı görüntü iletiyor. Mobile Encoder internet bağlantısının hızını ve güvenilirliğini arttırmak için birden fazla internet bağlantısını birleştirerek, çeşitli ağlardan mükemmel sonuçlar sağlamayı mümkün kılıyor. Kodlayıcı Wi-Fi, hücresel ve LAN dahil 10 adede kadar bağlantıyı aynı anda birleştirerek, mümkün olan en kararlı ve güvenilir bağlantıyı yaratıyor.

AzamTV Mobile Encoder’ı Azam Sports kanalı için futbol maçları ve maratonlar gibi spor etkinliklerinin yayınlarında kullanmayı planlıyor. Bu tip yayınlar için AzamTV doğrudan yerel internet servis sağlayıcılardan sabit internet bağlantısı kullanacak. 

Quicklink ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 549 99 92 numaralı telefondan Aviteng’i arayabilirsiniz.