Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Hong Kong’da Calrec ile IP TV
Hong Kong’da Calrec ile IP TV
16.06.2019 15:57

Hong Kong’da ücretsiz açık yayın yapan ViuTV, Calrec’ten Artemis Light konsol, Brio12, Brio36 ve AoIP arabirimler satın alarak kendini IP üzerinden ses teknolojileri geleceğine hazırlıyor. ViuTV bir dizi eğlence programı hazırlıyor ve özellikle küçük ölçekli canlı performansları ve sohbet programlarıyla biliniyor.

ViuTV Yapım ve Tesisler Başkan Yardımcısı Mike Lau şunları söyledi: “Konsollar inanılmaz kullanıcı dostu, ve bu özellikle farklı çıkışlar üzerinde bir dizi operatör tarafından kullanılırken çok gerekli bir özellik. Yüksek ses kaliteli ve güvenilirler. Kendimizi bir IP geleceğe hazırlarken, bu dönüşüm geniş altyapımız üzerinde olduğu için mevcut ağ gereksinimlerimizi de karşılayabilmek istedik. Calrec’in teknolojisi ve satış sonrası hizmeti bize bu değişikliği yapmamız için güven verdi.”

Artemis Light’ın kurulduğu Studio 1, genel eğlence içerikleri, oyun programları ve canlı performanslar için kullanılıyor. Brio36 Studio 2’de sohbet programları için, Brio12 ise Studio 1’de yedek konsol olarak kullanılıyor. Yayıncı interkom bağlantısı için MADI; çok kanallı kayıt ve kablosuz mikrofon bağlantıları amacıyla bir canlı PA miks konsoluna bağlantı için Dante avantajlarından yararlanıyor. 

Calrec ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 212 80 75  numaralı telefondan A+SF’yi arayabilirsiniz.