Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Hong Konglu Yayıncının Onuncu Calrec Konsolu Brio12 Oldu
Hong Konglu Yayıncının Onuncu Calrec Konsolu Brio12 Oldu
16.06.2019 16:00

Hong Kong’daki en büyük yayıncı TVB, Calrec altyapısına bugüne dek satın aldığı onuncu Calrec konsolu olan bir Brio12 ekledi. Yeni Brio, TVB’nin devam etmekte olan ses teknolojisini yükseltme sürecinin bir parçası olarak geçen yıl aldığı iki Artemis Beams ve bir Artemis Light konsol dahil Artemis konsolları filosuna katıldı.

Portatif bir konsol olarak kullanılan Brio12, en son geçen ay Hong Kong’da SIXDAY Series PRURide bisiklet etkinliğinde ve öncesinde 2019 Tissot UCI Track Cycling World Cup dünya kupasında kullanıldı.

TVB Calrec’in Hydra2 ağının ve ek Dante ve MADI I/O kartlarının avantajlarından da yararlanıyor. TVB Hong Kong Stüdyo Prodüksiyon Bölümü Müdür Yardımcısı Law Yui Wah açıkladı: “Fiber yoluyla bağlanarak, farklı prodüksiyonları desteklemek için giriş/çıkış kartlarının değiştirilmeleri kolay. İnterkom bağlantımız için MADI kartları, PA konsolu ile yayın konsolu arasında sinyal alışverişi için Dante kartları kullanıyoruz. Brio12 portatif olarak kullanabileceğimiz kadar küçük olmasına rağmen, yeterli bağlantı ve güç sunarak piyasada bu fiyat düzeyindeki diğer konsollardan öne çıkıyor. Calrec’i rekabette üstün kılan, bu özelliği.”

Calrec ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 212 80 75  numaralı telefondan A+SF’yi arayabilirsiniz.