Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Sonnet Solo10G Ethernet SFP+ PCIe Kartı ve Thunderbolt Adaptörü
Sonnet Solo10G Ethernet SFP+ PCIe Kartı ve Thunderbolt Adaptörü
17.06.2019 09:35

Sonnet Technologies 10 Gigabit Ethernet (10GbE) ağ adaptörleri serisini Solo10G SFP+ PCIe Card ve Solo10G SFP+ Thunderbolt 3 Edition adaptörüyle genişletti. Solo10G SFP+ adaptörler çok çeşitli tipte bilgisayarlara yıldırım hızında 10GbE ağ bağlantısı ekleyerek, kullanıcıların ayrıca satılan LC fiber optik kablolarla 10GbE özellikli ağ altyapılarına ve bellek deposu sistemlerine kolayca bağlanmalarını sağlıyor. Her iki üründeki 10GBase-SR (Short Range) SFP+ alıcı-verici, 300 metreye kadar mesafelerde 10Gb bağlantı sağlıyor.

Düşük profilli bir x4 PCIe 3.0 adaptör kartı olan Solo10G SFP+ PCIe Card, Mac, Windows ve Linux kullanıcılarına PCIe kart yuvalı bilgisayarlara 10GbE fiber ağ bağlantısı eklemek için kurulması ve yönetilmesi kolay bir çözüm sunuyor. Bu kart Mac bilgisayara bağlı çok yuvalı bir Thunderbolt’tan PCIe karta uzatma sisteminde kullanmak için de mükemmel. Solo10G SFP+ Thunderbolt 3 Edition adaptör, Thunderbolt 3 portlu Mac ve Windows bilgisayarlar için küçük boyutlu, sağlam, veri yolu güç beslemeli, fansız bir Thunderbolt 3 adaptörü.

Geniş işletim sistemi desteği ve küçük yapısıyla Solo10G SFP+ PCIe Card kuruluşlara tek bir adaptör üzerinde standartlaşma ve platformlara kolayca kurma imkanı veriyor. Thunderbolt 3 donanımlı Mac ve Windows bilgisayar kullanıcıları için Solo10G SFP+ Thunderbolt 3 Edition adaptör en basit harici çözüm olarak 10GbE fiber ağ bağlantısı getiriyor. Değiştirilebilen tutuş kablolu ve veri yolundan enerjisini alıp çalışan Thunderbolt 3 adaptörü, çok portatif.

Solo10G SFP+ ürünleri günümüzün kullanıcıları için gerekli güvenlik özellikleriyle üretildiler. Donanımda şifrelemeli Sonnet ağ adaptörleri, kötü niyetli aygıt yazılımı değiştirmelerine karşı korumalı. Aygıt yazılımını değiştirmek için her türlü yetkisiz girişim engelleniyor.