Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Studio G Zylia ZM-1 Mikrofonu Tercih Etti
Studio G Zylia ZM-1 Mikrofonu Tercih Etti
18.06.2019 13:39

Serbest çalışan mühendis ve yapımcı, Brooklyn’deki Studio G’nin kurucularından Joel Hamilton, esnek, kolay 360 derece ses kaydı için Zylia ZM-1 mikrofonu seçen birçok ses uzmanından birisi. Hafif ve küçük boyutlu kayıt çözümü Zylia ZM-1 48KHz/24 bit çözünürlük sunarken, her taraftan tüm uzamsal ses sahnesini yakalıyor. Bulunduğu yerin, bir müzik aletinden gelen sesi, çok sayıda müzik aletinden doğrudan sesleri ve salonun ortam sesini yakalayabilen mikrofon, Hamilton’a ses kaydı için eşsiz bir yol sunuyor.

Hamilton şunları söyledi: “Çeşitli seçenekler içinden en iyi kaydı seçebilmenin değerli olduğu stüdyo çalışmaları için Zylia ZM-1 çok iyi bir mikrofon. Ama olay yeri kayıtlarında da bu mikrofonun bir dönüşüme yol açacağını düşünüyorum. Konser salonunda klasik müzik kaydı, ses efekt kaydı ve canlı kurulumlar için çok etkili olacak bir ürün. Dizüstü bilgisayarınızla birlikte çantanıza koyup gidebildiğiniz için, bir nevi seyyar bir stüdyo çözümü. Bir prova alanında, gösteride ya da her yerde bir müzik grubunu kaydetmek için kullanabilirsiniz.

Zylia ZM-1 yüksek ses kalitesini ve kullanım kolaylığını önemseyen müzik grupları, ses mühendisleri, podcaster’lar, ses yaratıcılar için tasarlandı. 3D ses, Ambisionics, sanal gerçeklik çalışmalarında yeni olanakların yolunu açıyor. 19 adet yüksek kaliteli MEMS mikrofon sensörü ve gelişmiş yazılım seçenekleriyle, mükemmel bir salon mikrofonu, müzisyenler arasındaki “yaratıcı momenti” kaydetmek için klasik kayıt stüdyosuna bir ek olarak da hizmet verebiliyor.

Zylia ZM-1 Hamilton’a stüdyo kaydı için diğer bir güçlü araç sunarken, müzisyenlere stüdyoya girmeden önce değerli bir yapım öncesi araç olarak da hizmet verebiliyor. Kayıttan veya canlı bir gösteriden önce performanslarını tam olarak anlamak için ekonomik ama gelişmiş Zylia ZM-1 mikrofonu ve Zylia Studio yazılımını kullanan müzisyenler, stüdyoda veya sahnede zamanlarını en verimli şekilde kullanabiliyorlar.