Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Wooden Camera Çift Director’s Monitor Cage v3 Monitör Kafesi
Wooden Camera Çift Director’s Monitor Cage v3 Monitör Kafesi
24.07.2019 16:47

Çapraz ölçümle 9 inçe kadar tüm monitörlerle evrensen uyumlu olacak şekilde tasarlanan Çift Director’s Monitor Cage v3 (DMCv3), üst, alt veya arka ¼-20 montaj noktalarıyla takılıyor. Yeni tasarım önceki modele göre %33 ağırlık azalması sağlıyor ve çift yönlü uzaklaştırma parçası, hızlı çıkan boyun askısı, çift Teradek montaj alanı, karbon fiber çubuklar ve tutma yerleri gibi yeni özellikler getiriyor.

DMCv3 çoğu önceden kurulu olarak teslim ediliyor, çubuklarla basit bir ağırlık ayarı yapılıyor. Karbon fiber el tutma yerlerinin, dahili 15mm kelepçelerle hızla ayarlanabiliyor. Pil montaj plakasında V-Mount ve Gold Mount bağlantı noktaları ve monitörün arkası ile kurulu kablosuz aygıtlara kolay erişim için çift yönlü ayırma işlevi var. Pil plakası her iki ayırma kelepçesi gevşek iken de hızla çıkarılabiliyor. Kafeste parmakla döndürülen kilit tekerlekli mini kelepçe sehpalara montaj için. Convergent Design Odyssey ve Apollo kaydedicili monitörlerin arkasına doğrudan takmak için ana desteklerde delikler yer alıyor.

Çift Director’s Monitor Cage v3 ile birlikte verilen gölgelik çoğu monitöre uyarlanabiliyor ve kafesin çerçevesine doğrudan takılıyor. Gölgeliğin tabanındaki cırt cırt monitöre uygun genişliğe ayarlanabiliyor ve verilen iple gölgelik kafesin altına daha sıkı sabitlenebiliyor. 

Tutma yerleri aletsiz tasarımları sayesinde kolay paketleme için katlanabiliyor ve gölgelik koruyucu bir kılıf olarak da kullanılabiliyor. Ürünle birlikte verilenler arasında 4 montaj noktalı ve yastıklı bir boyun askısı, iki kablosuz alıcının yan yana montajına imkan veren Teradek montaj alanları, ve kablo düzenleme için bir kablo bağlantısı var. 476 gram ağırlıktaki kafes, 279.4 x 177.8 x 101.6 milimetre boyutlarında. 

Uyumlu ürünler

  • SmallHD DP4, DP6, AC7, DP7, 500 Series, 700 Series, Cine 7, 702 Touch, FOCUS 5/7 ve UltraBright
  • TV Logic VFM-056W/WP, VFM-058W, VFM-055A, F-7H, F-5A
  • Ikan D5, VK7i, VH8, VL5, VX9e, DH7, D7C, S7H, S7C, S7P
  • Odyssey 7, 7Q, 7Q+
  • Blackmagic Video Assist
  • Atomos Samurai, Ninja, Shogun, Shinobi
  • Diğer birçok monitör.

Wooden Camera ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 358 45 20 numaralı telefondan Linka’yı arayabilirsiniz.