Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Claypaky XTYLOS Hareketli Işık Demetli Lazer Kaynak
Claypaky XTYLOS Hareketli Işık Demetli Lazer Kaynak
24.07.2019 19:06

Hareketli ışık demeti verebilen ilk lazer kaynak olan Claypaky XTYLOS, Prolight+Sound 2019 fuarında büyük ilki gördü. Fuarda dört gün boyunca Claypaky standındaki canlı demo gösterilerine 10.000 civarında kişi katıldı.

Claypaky XTYLOS ışık kaynağının tanıtım videosu da çeşitli sosyal medya kanalları üzerinde yüz elli binden fazla kez izlendi. Tanıtım videosu çok sayıda endüstri profesyonelinin devrim yaratan bu yeniliği görmek istemesine yol açtı.

Sıra dışı paralel, güçlü, renkli, ultra yoğun ışık Claypaky XTYLOS’un hafif ve küçük gövdesinden çıkarak eğlence aydınlatma sektöründe oyunun kurallarını değiştiriyor.

Hareketli ışık demetli lazer kaynak, güvenilir, güvenli, tamamen kapalı bir modül içerisinde. Bu güçlü ürün inanılmaz çeşitlilikte renkler üretiyor. Claypaky tarafından geliştirilen özel optik birim ve profesyonel bir hareketli kafanın tipik efektleri sayesinde ışık tasarımcıları ve operatörler özel bir eğitim gerekmeden doğrudan kullanabiliyorlar.

Fuarda Axcor Profile 600’ün aynı renk üretim teknolojili ama çok yönlü, zenginleştirilmiş modeli olan Axcor Wash 600’ün de dünya çapında ilk tanıtımı yapıldı. Ayrıca dört bıçaklı bir çerçeve sistemi ile üç odak düzlemi eklendi. Ünite ayrıca da satın alınabilen, standart PC, Fresnel veya Clear şeklinde üç adet değiştirilebilen lensten biriyle teslim ediliyor. 

Axcor Profile 400 ile Axcor Spot 400, kendi kategorilerindeki en eksiksiz LED hareketli kafalı ışıklar olup, en gelişmiş optik, aydınlatma, mekanik ve elektronik işlevlerle donatıldı.

İlk %100 hibrid ünite Sharpy Plus, hem mükemmel bir demet ışık, hem de mükemmel bir nokta ışık olabiliyor. Yüksek performanslı Osram Sirius HRI 330W X8 ampul takılan kaynak, 14 Mayısta Tel Aviv’de yapılan Eurovision Şarkı Yarışmasında çok sayıda Sharpy Plus ünitesiyle birlikte kullanıldı.

B-EYE serisindeki son yenilik olan HY B-EYE, serinin zenginleştirilen başarılı karakteristik özelliklerinin tamamını içeriyor. 40 Watt RGBW LED’ler takılan ışık kaynağı daha güçlü, daha verimli, medya sunucularıyla daha etkileşimli, daha çok yönlü ve sessiz. 

MINI-B Claypaky’nin profesyonel piyasa için ürettiği en küçük LED ışık. Sadece 7 kilogram ağırlıkta ve 34 santimetre boyunda olmasına rağmen MINI-B’de en modern ve yenilikçi özeliklerin tümü var. Işık kaynağı Osram RGBW LED’lerle çalışıyor ve merkezi LED dış LED halkasından ayrıca denetlenebiliyor.

Patent bekleme aşamasındaki IoT aygıtı CloudIO, teknisyenlere etkinliklerden dönüşte Claypaky ışıklar üzerinde geniş kapsamlı tanı araçları sunuyor. Her ünite üzerinde ampul ömrü saatleri, çeşitli bileşenlerin koşulları hakkında veriler topluyor ve buluta kolayca bağlanarak aygıt yazılımını güncelliyor. CloudIO geriye dönük bir uyumluluk sistemiyle donatıldığı için, hemen hemen bütün Claypaky ışıklarla kullanılabiliyor.

Claypaky ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 212 80 75  numaralı telefondan A+SF’yi arayabilirsiniz.