Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Wisycom, Voice of Germany İçin Sahnede
Wisycom, Voice of Germany İçin Sahnede
24.07.2019 19:10

Kablosuz Ses Sistem Mühendisi Victor Lang, yeni Wisycom çözümlerinden yararlanarak Voice of Germany yetenek gösterisinin kablosuz kulak içi monitör kapsamını genişletmesine yardımcı oldu. Sahneden izleyicilerin en uzaktakine ve sahne arkasına kadar yayılan güvenilir bir RF sinyali için Lang Wisycom MTK952 geniş bant ikili verici, MPR50-IEM geniş bant alıcı ve MAT288 matris birleştiriciyi tercih etti.

Lang Voice of Germany için MPR50-IEM ile MTK952 içeren Wisycom IEM sisteminin yanı sıra MAT288 üzerinden tüm kablosuz mikrofonlar için 40 adet Shure Digital Axient kanalı kurarak, çoklu anten kapsama bölgeleri oluşturdu.

Lang şunları söyledi: “Yapımcıların Wisycom IEM sistemini denemek istemelerinin en büyük nedenlerinden birisi, geçmişte her bölgede eksiksiz kapsam elde etmede yaşadıkları zorluklar oldu. Denklemin içerisine Wisycom’u katarsak tüm kablosuz kapsama sorunlarını çözeceğimizden emindim. Wisycom’un dağıtık RF ürünlerinde en sevdiğim şeylerden biri, donanımla farklı ürünler ve markalar kullanabilmem. Yani A1 farklı bir kablosuz mikrofon sistemi isterse, gösteri için sorun değil. Gösteri için yine her yerde kusursuz kapsama yaratacak eksiksiz Wisycom RF dağıtım donanımıma sahibim. Ürünlerin birbirlerine sorun çıkarmadan birlikte çalışabildiklerini bilmek büyük bir avantaj. Ayrıca Wisycom’un IEM sisteminin sesi harika.

MPR50-IEM geniş bantlı alıcı profesyonel kulak içi ses takip (monitör) uygulamaları için geliştirilen, gerçek çeşitlemeli (diversity), küçük boyutlu bir alıcı. MPX kod çözme için FM stereo modu, miks modu, frekans tarama işlevi, kızılötesi ve micro-USB yoluyla otomatik programlama özellikleriyle MPR50-IEM hızlı akan realite yarışma ortamları için gereken tüm unsurları sağlıyor. Alıcının yeni ENS sıkıştırıcı-açıcısı (compander) özellikle yüksek dinamik sesli müzik uygulamaları için tasarlandı ve ses tepkisi, doğrusallığı ile stereofonisi kullanıcılara üstün bir dinleme deneyimi sunuyor.