Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > NextoDI NPS-10 Portatif Yedekleme Belleği
NextoDI NPS-10 Portatif Yedekleme Belleği
24.07.2019 19:11

Geçtiğimiz aylarda TVLogic tarafından satın alınan NextoDI firmasının NPS-10 portatif yedekleme belleği, çekim için seyahat eden ve bir saha yedekleme çözümüne gereksinim duyan profesyonel ve meraklı fotoğrafçılar ve kameramanlar için üretildi. Dahili bellek kartı yuvalı ve USB portlu NPS-10, bir bilgisayar veya dış enerji gerektirmeden dosyaların doğrudan dahili belleğe (SSD veya HDD) kopyalanmasını sağlıyor. 

Her yerde kolay yedekleme

NextoDI’ın X-Copy teknolojisiyle bellek deposuyla bellek kartı arasında doğrudan veri aktarımı sayesinde maksimum 350 MB/s ultra yüksek kopyalama hızlarında yedekleme yapılabiliyor.

Kolay taşıma

2 saat pil ömrüyle şarj etmeden bir terabayttan fazlası yedeklenebiliyor. Sağlam ve küçük gövdesi, darbe veya tozdan endişelenmeden her yerde çalışmaya uygun.

USB-C portu

En son USB 3.1 Gen2 SuperSpeed 10 Gbps sayesinde talepleri yüksek uzmanlar verimli çalışabiliyorlar. USB Type-C’nin çok yönlülüğü ile NPS-10 evrensel bağlantı, hızlı veri aktarımı ve şarj sağlıyor.

Çok çeşitli kameralarla rahat çalışma

Farklı kameraların çeşitli tiplerdeki bellek kartları, bilgisayar olmadan yedeklenebiliyor. Modele bağlı olarak NPS-10 üç profesyonel bellek arabiriminden birini sunuyor; CF / XQD & CFexpress / CFast. Standart olarak 2 adet SD kart yuvası, 1 adet microSD yuvası ve USB portu standart olarak mevcut.

Kolay sürücü değiştirmeyle sonsuz kapasite

NPS-10 dahili sürücünün (SSD veya HDD) kolayca değiştirilmesiyle sınırsız bellek kapasitesi sunuyor. Bir 2.5 inç SATA sabit sürücü (veya SD) yerleştirebilirsiniz, ama dahili sürücünün kalınlığı 7.2 milimetreden az olmalı.

Aynı anda birden fazla kart yedekleme

Birden fazla bellek kartı takılı iken NPS-10 tek bir işlemle takılı olan tüm bellek kartlarını sırayla yedekliyor.

Eklemeli yedekleme

NPS-10’ın Incremental Copy işlevi sayesinde bir karta kartı silmeden çok kez yedekleme yapılabiliyor. Sadece son yedeklemeden sonra eklenen dosyalar yedeklenebiliyor. Bu yedekleme sürecini hızlandırıyor ve bellek alanından tasarruf sağlıyor.

Kolay senkronizasyon

Tek işlemde başka bir harici sürücüye ikinci bir yedekleme yaparak veriler daha güvenli yönetilebiliyor. Dahili sabit sürücüye kaydedilen tüm veriler bir defada bir USB harici sürücüye senkronize edilebiliyor. NPS-10 her iki sürücüdeki verileri analiz ediyor ve harici USB sürücüye sadece eklenen yedek klasörleri kopyalıyor.

2K/4K ön izleme

Dahili 2.4 inç renkli LCD ekran ile yedeklenen Full HD ve 4K çekimler bir bilgisayar gerekmeden gözden geçirilebiliyor. 

Yedekleme durumu ve pil gücü de kolayca kontrol edilebiliyor.

TVLogic NextoDI ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 259 79 71 numaralı telefondan Radikal Elektronik’i arayabilirsiniz.