Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Legrand | AV L7 Kürsü Sistemleri Geliştirildi
Legrand | AV L7 Kürsü Sistemleri Geliştirildi
24.07.2019 19:20

Legrand | AV firmasının bir markası olan Middle Atlantic Products, kısa süre önce çıkan, yüksekliği ayarlanabilen, Americans with Disabilities Act (ADA) uyumlu, çevre dostu tasarımlı L7 serisi kürsü sistemlerinin üretimlerini geliştirdi. Bu gelişmeler arasında yer alan malzeme kullanımını azaltma, üretim sürecinde enerji tasarrufu sağlıyor. Kulanım ömrü boyunca ürünün çevreye yaptığı etkiyi azaltma olanaklarını belirlemek için fikir aşamasında ekolojik tasarımlı ürünler değerlendirildi.

L7’nin tasarım aşamasında ekip ürünün çevre profilini geliştirme olanaklarını değerlendirdi. Legrand’ın ürün ve mühendislik ekiplerinin L7’nin orijinal çelik tasarımını üst ve iç raflarla iyileştirme düşüncesi, üretim sırasında toplam %78.5 kısalma ve üst raf çelik elemanlar için enerji kullanımını azalttı.

Bu gelişme Legrand’ın yüksek performanslı binalar inşa etmek için gerekli olan bina denetim, aydınlatma, elektrik ve dijital altyapı, AV ve veri merkezi sektörlerinde ürünler tasarlayıp üretirken saydamlık ve sürdürülebilirlik katma çabalarının bir sonucu. 

Legrand ürün çevre profili formunda yüzden fazla çevreci ürün deklarasyonu, sekiz sağlık ürün deklarasyonu yayınladı ve ILFI’nin (International Living Future Institute) Living Product 50 girişimine katılmaya imza attı.

En Çok Okunanlar
Dergi