Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > ProCo Sound En Küçük Kablosuz Kulak İçi Monitörünü Sunuyor
ProCo Sound En Küçük Kablosuz Kulak İçi Monitörünü Sunuyor
25.07.2019 09:49

Bir ACT/RHC markası olan ProCo Sound, InfoComm fuarında W.I.E.M.S. adlı yeni kablosuz kulak içi monitör sistemini duyurdu. Zarif ve sade tasarımlı üründe, dış anten yok ve basit bir tak-çalıştır tarzı kurulum sunuyor. Verici ile kemer paketi alıcı arasında görüş alanında 30 metreye kadar mesafeye izin veren W.I.E.M.S., canlı ses, yayın, film, eğitim ve diğer kurulum tabanlı durumlarda çeşitli uygulamalar için kullanılabiliyor. 

Yeni ProCo W.I.E.M.S. dört adet kullanıcı tarafından seçilebilen kanala ve 3.5mm kulaklık jakına sahip olduğu için kullanıcılar tercih ettikleri kulak parçasını takabiliyorlar. Alıcıların enerjisini veren lityum iyon pil, bir micro USB ile kolayca yeniden doldurularak, kullanıcıların en çok gereksinim duydukları zaman enerjiyi kaybetmemelerini garantiliyor. Alıcı 5.8Ghz frekans bandını kullanarak vericiye otomatik olarak bağlanıyor, çok kalabalık 2.4Ghz bandından uzak tutuyor. Ayrıca basit bir XLR kablosu ile verici ProCo’nun en son AoIP çözümleri gibi Dante özellikli duvar plakaları veya drop-snake bağlantı elemanlarıyla çalışıyor.

RHC Pazarlama Başkan Yardımcısı Darius Seabaugh şunları söyledi: “Bu türdekilerin hepsinden daha küçük olan kablosuz bir kulak içi monitör sistemi tasarlayabilmek için çok miktarda zaman ve enerji harcadık. Çözümü InfoComm’da sergiledik ve endüstri uzmanlarından inanılmaz bir ilk geri bildirim aldık. Özellikle bu kadar küçük bir tasarımda sistemin yüksek ses kalite düzeyi çok ilgi gördü. Büyük yeteneklere sahip, küçük bir çözüm.

5.6 milisaniyeden daha kısa gecikmeli bu çözüm, 48 KHz örnekleme hızı ve 24 bit ses kalitesiyle, dengeli, hat seviyesinde bir çıkıştan sinyal iletiyor. 

En Çok Okunanlar
Dergi