Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Dedotec LED Işık Üreticisi Astera’nın Türkiye Distribütörü Oldu
Dedotec LED Işık Üreticisi Astera’nın Türkiye Distribütörü Oldu
23.09.2019 18:00

Dedotec’in Türkiye distribütörü olduğu Astera, bir Alman donanım, yazılım ve üretim uzmanı olarak 2000’li yılların ortalarından bu yana pille çalışan, uzaktan kumandalı LED ışıklar üretiyor. Tamamen kablosuz ışık üretimine yoğunlaşan Astera, 2007 yılında fabrikalarını Almanya’dan dünyadaki LED teknolojisinin merkezi olan Shenzhen’e taşıdı. Bu fabrika 5000 metrekareden fazla bir alanda ve uluslararası bir uzman ekibi tarafından işletiliyor.

Astera, yalnızca pille çalışan ışıklar ve aksesuarlar üretiyor ve yıllar boyunca şirketin ışıklarına özellikler ve yeni teknolojiler eklemeye devam ediyor. Dünyadaki pek çok ünlü olayı aydınlatmak için, Astera’nın pil spot ışıkları kullanıldı ve kullanılmaya da devam edecek.

2018 yılında Astera, medya endüstrisinden, film, reklam, müzik videosu vb. çekmek için kullanılabilecek taşınabilir ışıklar için artan bir talep olduğunu fark etti ve bu pazar için özel bir ürün oluşturmaya karar verdi. Astera, ışık uzmanları ve sinematograflarla iletişime geçti ve onların yardımlarıyla ödüllü Titan Tube’u geliştirdi.

Astera ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi almak için 0212 328 00 66 numaralı telefondan Dedotec’i arayabilirsiniz.