Reklamı Kapat
Anasayfa > Fuarlar > Rohde&Schwarz
Rohde&Schwarz
01.10.2019 11:52

R&S PKU100-O750 Uydu Uplink Yükselteç

Açık hava çalışmaları için tasarlanan 750W güç sınıfındaki R&S PKU100-O750, katı hal teknolojili dünyanın en küçük ve hafif yüksek güçlü uydu yükselteci. R&S PKU yükselteç ailesi ilk çıktığında klasik tüp tabanlı yükselteç sistemleri yerine katı hal teknolojisiyle uydu yükselteçlerinde çok farklı bir yaklaşım getirmişti. Rohde & Schwarz mühendisleri R&S PKU100-O750 uydu uplink yükseltecinde derin araştırma ve geliştirme çalışmaları sonucunda 750W güç kategorisindeki en yüksek güç verimliliğini elde ettiler.


5G LBS Hizmetleri

Rohde & Schwarz dünya çapında el aygıtı üreticilerinin ve mobil operatörlerinin 5G NR aygıtlarda LBS (Location Based Services) operasyonlarını test edip onaylamalarına imkan veriyor. Qualcomm Technologies ile işbirliği yapan R&S, Snapdragon X55 5G modem ve Qualcomm RF Front-End çözümleriyle desteklenen bir aygıtı kullanarak 5G NR üzerinden bir A-GPS kontrol düzlemli LPP test oturumunu başarılı bir şekilde sınayıp gerçekleştirdi. Aygıt bir 5G NSA (non-standalone) bağlantısını başarıyla kurdu ve ardından 3GPP teknik şartlarına göre GPS bağlantıları gerçekleştirdi. R&S SMBV100B vektör sinyal üreteci ve R&S CMX500 ile R&S CMW500 radyo haberleşme test aygıtlarından oluşan R&S TS-LBS test sistemi, 5G NR, LTE, WLAN, WCDMA ve GSM LBS hizmetleri için 3GPP uygunluk ve ağ operatörü test planlarını kapsıyor. 


R&S PRISMON İzleme ve Çoklu Görüntüleme Çözümü

Yazılım tabanlı R&S PRISMON izleme ve çoklu görüntüleme çözümü, yayıncılara ve ağ işletmecilerine yönelik. Yayıncılar ve ağ işletmecileri, doğru hedefe bozulmamış vardıklarından emin olmak için gelen sinyalleri takip etmek zorundalar. R&S PRISMON yayınları sürekli izliyor ve bir sorun varsa hemen operatörü uyarıyor. Çözüm, operatörlerin aynı içerik için aynı anda gittikçe daha fazla sayıda dağıtım kanalı işletmek zorunda kaldıklarını hesaba katıyor. R&S PRISMON tek bir araçta SDI yoluyla klasik yayın iletimlerinin yanı sıra OTT, TSoIP, SDIoIP ve 2110 iletimlerini de ele alıyor. Çözüm görüntü, ses, ses şiddeti, altyazılar ve gömülü içeriklerdeki hataları tespit ediyor. R&S PRISMON yayıncıların ve ağ işletmecilerinin hizmet düzeyi anlaşmalarına (SLA) uymalarına ve fazladan maliyetlerden kurtulmalarına yardımcı oluyor.


R&S TMV9evo  ve THV9evo Vericiler

Rohde & Schwarz’ın yeni DAB+ verici platformlarından basitlik ve uzun ömür gözetilerek tasarlanan TMV9evo hava soğutmalı 350W ve üzeri orta güçlü verici ile THV9evo sıvı soğutmalı 1.3 KW ve üzeri yüksek güçlü verici, pürüzsüz ve güvenilir çalışma sağlıyor. Her ikisi de ağ işletmecilerinin yüzleştikleri enerji maliyetleri, hizmet kalitesi maliyetleri, sınırlı çalışma ömrü, yayın kesilme cezaları gibi sorunlara karşı düşük toplam maliyet ve yatırımda yüksek güvenlik sunuyorlar. VHF band III yükselteç tasarımları ağ işletmecilerine bandın her kanalı için %49’a kadar çok yüksek enerji verimliliği sağlıyor. Bu enerji tüketimini azaltırken, çalışmayı etkin maliyetli hale getiriyor. 


R&S SpycerPAM Yapım Varlık Yönetim Sistemi

R&S SpycerNode bellek platformunun yazılım eklentisi R&S SpycerPAM, çok sayıda görüntü işleme aracının proje yönetimini ve bütünleştirilmesini kolaylaştırıyor. Bu sayede özellikle post prodüksiyon şirketleri için iş akışları daha verimli hale geliyor. R&S SpycerPAM proje varlık yönetim çözümü erişim haklarının yönetimi, proxy yönetimi ve varlıkların fazla sayıda depolanması gibi zorlukları gidererek projelerin yönetilmelerini kolaylaştırıyor. R&S SpycerPAM Adobe Premiere Pro, Adobe After Effects, Final Cut pro, Avid Pro Tools, Avid Media Composer gibi çok sayıda görüntü işleme aracını destekliyor. 

www.rohde-schwarz.com

Sonraki Makale
Robe
En Çok Okunanlar
Dergi