Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Hindistan’da Harmonic Yayın Merkezi
Hindistan’da Harmonic Yayın Merkezi
23.08.2017 10:13

189 kentte 8 milyondan fazla eve erişen Hindistan’ın dev kablo TV dağıtım şirketi GTPL, Harmonic’ten yeni kuşak bir yazılım tabanlı birleşik görüntü yayın merkezi sistemi kurdu. Çözümün merkezinde yer alan Harmonic Electra X2 gelişmiş medya işlemcisi, hem klasik kablolu televizyon hem de canlı OTT çok ekranlı hizmetlerini destekleyerek, GTPL’ye önemli yer ve enerji tasarrufu sağlıyor.

GTPL Hathway Genel Müdürü Aniruddhsinh Jadela şöyle konuştu: “Televizyon yayın sektöründe rekabet gücümüzü korumamız için cazip fiyatlı hizmetler sunmamız, düşük işletim maliyetiyle yüksek görüntü kalitesi sağlamamız, ve OTT için hazırlanmamız gerekiyor. Harmonic birleşik bir yönetim sisteminden 650 kablolu televizyon kanalı ve 50 OTT kanalı dağıtma kapasitesiyle bize eksiksiz bir yayın merkezi çözümü sağladı. Grafik bindirme ve kayan yazı ekleme gibi gelişmiş özellikleri de destekleyebiliyoruz. Şu anda Live TV sunuyoruz ve gelecekte abonelere daha da iyi izleme deneyimleri yaşatmak için Catch-up TV, nPVR ve 4K görüntü planlarımız da var.

Frost & Sullivan verilerine göre Hindistan’da yaklaşık 66 milyon internet bağlantılı görüntü izleyicisi ve 1.3 milyon civarında OTT ödemeli abone var. Birleşik bir yayın merkezinden CATV ve OTT hizmetlerinin desteklenebilmesi, karşılıklı çalışma uyumluluğu, iletme verimliliği ve hazır olduğunda OTT hizmetlerini başlatarak kazanç elde etme olanağı sağlıyor.

Electra X2 işlemci Harmonic ProStream görüntü akış işlemcisi ile tam bütünleşerek istatistiksel çoğullamanın verimliliğini ve esnekliğini en üst düzeye çıkarıyor. Böylece işletmeciler bant genişliği verimliliğini kanal sayısını yükseltme imkanı veriyor. Birleşik yayın merkezinde sinyal alımı için ProView bütünleşik alıcı-kod çözücüler ve güvenli canlı OTT hizmetleri için ProMedia Package çok ekranlı akış paketleyici de var. Her şey NMX ağ yönetim çözümü ile yürütülüyor.

Harmonic ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 343 13 68 numaralı telefondan Baran Bilişim’i arayabilirsiniz.