Reklamı Kapat
Anasayfa > Fuarlar > Embrionix
Embrionix
02.10.2019 15:00

emVIRTU IP-IP Medya İşleme Platformu

emVIRTU IP-IP medya işleme ve çekirdek altyapı platformunun yüksek yoğunluklu 1RU kasasında önemli ve tamamen IP medya yapım ortamları için yüksek IP medya işleme gücü var. Platformun verimli, pasif kasalı tasarımı sayesinde kullanıcılar enerji maliyetlerini ve kablolamayı azaltabiliyorlar ve yer kazanıyorlar. Toplam bant genişliği 1.6Tb/s’ye kadar çıkan bu platform, yayıncıların ve diğer kullanıcıların verimli bir şekilde ve kısıtlama olmadan yüksek çözünürlüklü UHD, HD ve 3G içerik üretmelerine imkan vermek için de tasarlandı. UHD ortamları için platform küçük yapısından 64 IP işleme fonksiyonu sunacak biçimde üretildi. Moduler yaklaşımlı Embrionix platformuna, kare senkronizasyonu, yukarı/aşağı/karşılıklı çevrim, çoklu görüntüleme yetenekleri eklenebiliyor. 


emFUSION ve emVIEW IP Ağ Geçit Yolları

Küçük boyutlu emFUSION-6 SDI-IP, IP-SDI, IP-HDMI ağ geçit yolu, HD, 3G ve SMPTE ST 2110 UHD destekli. Uzak yayın yapımları için ideal olan yazılım tanımlı, bağımsız çalışabilen ağ geçit yolu, SDI sinyalleri bir IP altyapısına tek bir 25GE toplama bağlantısı yoluyla ya da kusursuz yedekleme için (SMPTE ST 2022-7) çift bağlantı yoluyla bağlıyor. emFUSION-6 üç paketleme kanalını ve altı üç ayırma kanalını destekliyor. Kameraları senkronize etmek için black burst sinyali PTP’den çıkartılabiliyor. Küçük boyutlu emVIEW IP-HDMI 2.0 ağ geçit yolu tüm 4K/UHD sinyal formatları ve 4K/UHD 60Hz’e kadar çözünürlükler için evrensel destek ve kusursuz yedekleme sağlıyor. Bir 25GE IP arabiriminin avantajlarından en iyi şekilde yararlanan bu çok yönlü ağ geçit yolu, ister dörtlü bir ST 2110 1080p akışından, ister tekli bir SMPTE ST 2110 4K/UHD akışından, sinyal tipi ve formatı ne olursa olsun bir HDMI ekranı üzerinde 4K/UHD görüntünün bütünlüğünü koruyor. 


emSFP IP Ağ Geçit Yolu

Daha önce standart bir 10GE IP anahtar içerisinde SDI sinyalleri IP içerisinde birleştiren emSFP ağ geçit yolları, gerektiğinde yazılımla yeniden yapılandırılarak üstün sinyal işleme yetenekleri sağlanabiliyor. Yazılım tanımlı emSFP bir ağ geçit yolu çevirici veya birçok diğer sinyal işleme için kullanılabilen dinamik bir platform. emSFP bir IP anahtarının içine yerleştiriliyor ve konektör tarafı üzerinde iki SDI girişini alabiliyor ve ana bağlantıya çoklu IP akışları yaratıyor. Platform, aygıtın işlevlerini belirleyen farklı yazılımlar çalıştırabiliyor. Her yazılım programı bir lisans programı ile ayrı bir opsiyon olarak alınabiliyor. 

www.embrionix.com

Önceki Makale
ENENSYS Technologies
Sonraki Makale
Elements
En Çok Okunanlar
Dergi