Reklamı Kapat
Anasayfa > Fuarlar > Cartoni
Cartoni
02.10.2019 18:51

Focus 22 ENG Kamera Hareket Kafası

Küçük boyutlu ama eksiksiz aksesuarlarla donatılabilen, çoğu yeni ENG kamerayı destekleyecek yapıda tasarlanan yeni Focus 22, dengenin kesintisiz ayarlanabildiği patentli Cartoni “wing” donanımına sahip. 3kg ila 22kg arasında geniş bir aralıktaki yükleri taşıyabilen Focus 22, tüm haber toplama ve açık havada çekim işleri için ideal bir araç. Sağlam ve çalışması kolay bu yeni hidrolik kamera hareket kafasının tüm ergonomik ayarları doğru yerlerde. Hem pan hem tilt hareketlerindeki akıcı sürükleme donanımında, Cartoni’nin patentli sonsuz ayarlanabilen labirent sistemi var. 


Steering P70 Pedestal

Steering P70, stüdyo, kolay seyahat ve OB uygulamaları için son derece pürüzsüz sürücülü portatif ve küçük boyutlu direksiyon sisteminin yeni bir modeli. Fuarda tanıtılan hafif Steering P70 pedestal yüksek performans gösteriyor ve 75 kilograma kadar kamera donanımlarını taşıyabiliyor. Hızlı ve güvenli çalışan hava dolgulu sütunu, herhangi bir kompresör veya el pompası ile doldurulabilen temiz sıkıştırılmış have veya nitrojen ile çalışıyor. Uygun fiyatıyla en yüksek teknolojiyi sunan yeni Steering P70, stüdyo ve OB yapımlarına yönelik, tek aşamalı bir yönlendirme sistemi. Ayrı ayrı kilitlenebilen, 12.5cm çaplı tekerleklerinden yönlendirme tekerleği çıkabildiği için çok portatif. Üstün sarsılmazlık ve hiç pürüzsüz, kusursuz hareketler için, yenilikçi bir sütun tasarımına sahip. Çekim sırasında kolayca hareket ettirilebiliyor. 


Sports 200 Tripod Bacakları

Güçlü Sports 200 tripod bacakları spor ve açık hava yayın (OB) yapımlarının zorlu taleplerini karşılamak üzere tasarlandı. Yeni Sports 200 havacılık endüstrisinde kullanılan duralüminden üretildi ve olası tüm büyük kamera/lens yapılandırmalarıyla 200 kilograma kadar kamera paketlerini bükülmeden taşıyor. Yenilikçi profili en yüksek gücü garantilemek için açılı ve şekillendirilmiş. 10.5 kilogram ağırlıktaki bacaklar, en zorlu hava koşullarına, yağmura, toza, neme, aşırı sıcaklıklara dayanıklı. 

www.cartoni.com

Önceki Makale
castLabs
Sonraki Makale
Caringo
En Çok Okunanlar
Dergi