Reklamı Kapat
Anasayfa > Fuarlar > Calrec
Calrec
02.10.2019 19:01

VP2 Sanal Miks Sistemi

Fiziksel kontrol yüzeyine sahip olmayan VP2, kurulum ve denetim için Calrec Assist yazılımından yararlanıyor. VP2’nin 4U çekirdeği 128, 180 ve 240 giriş kanallı olarak üç farklı DSP boyutlu olarak alınabiliyor ve Calrec’in güçlü Hydra2 ağ çözümünü içeriyor. CSCP (Calrec Serial Control Protocol) sayesinde ses konsolu bir otomasyon sistemiyle eksiksiz denetlenebiliyor. VP2 ile istasyon bir Calrec konsol kullanmanın avantajlarının çoğundan, bir fiziksel kontrol yüzeyi olmadan yararlanabiliyor. Denetim ve kurulum ayarlarının yapıldığı Calrec Assist yazılımına, bir web tarayıcı yoluyla birçok yerden erişilebiliyor. Bir teknik yönetmen veya operatör temel kontrol işlevlerini kullanırken, bir mühendis daha ayrıntılı kurulum ve ince ayarlar yapabiliyor. 


ImPulse Core Ses İşleme ve Yönlendirme Çözümü

ImPulse core AES67 ve SMPTE 2110 bağlantılı, güçlü bir ses işleme ve yönlendirme sistemi. Apollo ve Artemis denetim yüzeyleriyle uyumlu ImPulse Core, mevcut Calrec müşterilerine kolay bir yükseltme yolu sunuyor. Ayrıca gelecekte ölçeklendirilebilir genişletme sayesinde dört adede kadar DSP miks sistemi ve denetim sistemi aynı anda tek bir çekirdek üzerinde bağımsız olarak çalışarak, çok uygun maliyetli ve küçük bir yapıda aynı anda çok sayıda geniş formatlı mikserin kullanımına imkan verecek. ImPulse yeni kuşak ses uygulamaları için 3D saran yol genişlikleri ve çevreleme sağlıyor ve bütünleşik AoIP yönlendiricisi sayesinde NMOS tanıma ve bağlantı yönetimini ve mDNS/Ravenna tanımayı tam destekliyor. 


H2-IP Gateway ve AoIP Modular I/O Kart

SMPTE 2110/AES67 uyumlu ürünler Calrec’in sunduğu AoIP çözümlerini genişletiyor. H2-IP Gateway, Hydra2 ve AoIP ağlar arasında bir arabirim oluşturuyor. Kattığı fazladan denetim düzeyi sayesinde bu iki ağ arasında her iki yönde ses etiketleri ve kontrol verileri geçiyor. Böylece Hydra2 kullanıcıları Calrec AoIP mikrofon girişlerinin kazancını denetleyebiliyor, ve AoIP kullanıcıları Hydra2 mikrofon girişlerinin kazancını denetleyebiliyor. 1U boyutlu ağ geçit yolu her iki yönde 256 veya 512 ses kanalını geçirebiliyor ve birden fazla geçit yolu kullanılarak kapasite yükseltilebiliyor ya da birden fazla ağa bağlanılabiliyor. Eksiksiz donanım yedekliği için ek üniteler yedek olarak kurulabiliyor. 


Assist Tarayıcı Tabanlı Arayüz

Tarayıcı tabanlı Assist arayüzü sayesinde kullanıcılar konsolun önünde olmak gerekmeden programlar, bellekler, fader düzenleri, eklentiler, veri yolu kurulumu, etiketler, giriş ve çıkış düzeyleri, giriş kanalı değişkenleri, yönlendirme ayarları yapılabiliyor. Assist Calrec’in VP2 ve Type R sanal konsollarını denetlemeye, Remote Production RP1’in kurulum ayarlarını yapmaya ve yerel denetlemeye yönelik bir arayüz. Sanal işlemler sayesinde istasyonlar fiziksel bir denetim yüzeyi olmadan Calrec konsollarının avantajlarından yararlanabiliyorlar. Assist’e bir web tarayıcı yoluyla birçok yerden erişilebiliyor. Farklı kullanıcılara farklı erişim düzeyleri belirlenip verilebiliyor; bir operatör sadece temel kontrol işlevlerine sahipken, bir mühendis daha derin kurulum ayarları yapabiliyor.


Connect IP Akış Uygulaması

Calrec Connect uygulaması IP akışlarının bulunmalarını ve bağlanmalarını yöneten, kullanıcı dostu bir görüntü akış yöneticisi. Connect karmaşık IT altyapı planlamasını sade bir arayüze dönüştürüyor. Bağlantılar otomatik olarak bulunduğu için ağlar az IT bilgisiyle hızla kurulabiliyor ve yönetilebiliyor. Her yerden erişilebilen Connect uygulamasında giriş kontrolleri, ağ tanıları, GPIO tarzı bağlantılar, akış bağlantıları yapma ve değiştirme gibi dahili yayın özellikleri var. Birçok diğer akış yöneticisinden farklı olarak, NMOS IS-04 ve IS-05 gibi kabul edilen tüm kayıt ve ağ bulma protokollerini tanıyarak, tüm tesiste kolayca derinlemesine yapılandırma sağlıyor. 

www.calrec.com

Önceki Makale
Canare
Sonraki Makale
BroaMan
En Çok Okunanlar
Dergi