Reklamı Kapat
Azden
03.10.2019 09:44

PRO-XR Kablosuz Mikrofon Sistemi

Yeni bir tür 2.4 GHz dijital kablosuz mikrofon olan PRO-XR, yeni teknolojiler kullanarak klasik 2.4 gHz kablosuz sistemlerin maruz kaldığı görüş alanında olma bağımlılığını ve sıkışıklık sorunlarını ortadan kaldırıyor ve bunun sonucunda son derece güvenilir bir kablosuz mikrofon sunuyor. Kullanımı kolay, küçük boyutlu ve hafif PRO-XR, her tür görüntü yaratıcısı için uygun. İster DSLR kamera, aynasız kamera, sinema kamerası veya mobil aygıtlarla çekim yapın, PRO-XR görüntüler için yüksek kaliteli ve güvenilir kablosuz ses sunuyor. 


SGM-250MX Shotgun Mikrofon

Profesyonel küçük boy Cine Mic w/Mini XLR mikrofon SGM-250MX, küçük boyutlu dijital sinema kameraları üzerine montaj için ideal bir ürün. 14cm uzunluğundaki SGM-250MX, fazla göze çarpmıyor. Bütünleşik Mini XLR konektörlü 13 inç kablo, Blackmagic Pocket Cinema Camera 4K gibi küçük Mini XLR girişi kullanan sinema kameraları için özel olarak üretildi. Mikrofonun çok hassas kapasitif elemanı, çoğu XLR mikrofon girişinin sağlayabildiği standart 48V phantom güçle çalışıyor. 


SMX-15 Shotgun Video Mikrofonu

SMX-15 Powered Shotgun Video Microphone, DSLR ve diğer küçük boy kameralar tarafından kaydedilen görüntüler için mükemmel ses kalitesi üretmek üzere tasarlandı. Mikrofon elemanı Azden’in profesyonel shotgun mikrofonları SGM-250 ile SGM-250P’dekilerle aynı ve yayın kalitesinde ses yakalıyor. Shotgun silindirin akustik olarak ince ayarlanmış yuvalarının SMX-15’e kazandırdığı süper kardioid polar patern, kameranın önünde ses üzerinde yoğunlaşmaya imkan verirken, ortamın geri kalanından fazladan gürültü yakalanmasını azaltıyor. SMX-15 40Hz ile 20KHz arasında değişen geniş frekans tepkisiyle yakalanan sesin dolgun ve doğal olmasını sağlıyor. Ayrıca 120Hz’dan düşük alçak frekansların düzeyini azaltmak için bulunan bir alçak kesim filtresi anahtarı, özellikle klimaların, rüzgar ve trafiğin yol açtığı gürültüleri azaltmak için kullanışlı. 

www.azden.com

Önceki Makale
Barnfind
Sonraki Makale
Axon
En Çok Okunanlar
Dergi