Reklamı Kapat
Anasayfa > Fuarlar > Audinate
Audinate
03.10.2019 10:14

Dante AVIO Ağ Adaptörleri

Dante AVIO adaptörleri tercih edilen eski ses donanımını her türlü Dante bağlantılı sistemle birlikte kullanmaya imkan vererek, sadece ağ bağlantısının getirebileceği karşılıklı çalışma uyumluluğu, performans ve ölçeklendirilebilirliği sağlıyor. Uygun maliyetli, küçük boyutlu ve yolculuğa uygun Dante AVIO adaptörleri, ses uzmanlarının gerek sinim duydukları modern bağlantıları sunuyor. Dante AVIO adaptörler üç popüler ses giriş-çıkış tipi için mevcut: Analog, AES3 ve USB. Her Dante AVIO adaptörü eksiksiz, yüksek performanslı bir Dante aygıtı olarak bilinen otomasyon ve kullanım kolaylığını sunuyor. Dante AVIO adaptörleri bağlandıklarında otomatik olarak tanınıyor ve kullanıma hazır hale geliyorlar. Ayrı güç kaynağı gerekmeden, yaygın bir PoE (Power over Ethernet) anahtarı ile çalışabiliyorlar. 


Dante Domain Manager 1.1 Ağ Yönetim Yazılımı

Dante Domain Manager yazılımındaki güncelleme, kullanıcılara ve sistem bütünleştiricilere yeni esnek kurulum seçenekleri, gelişmiş e-posta uyarı ve bildirimleri, SMPTE 2110 aygıtları için destek, LDAP ve SMTP sunuculara güvenli erişim getiriyor. Sistem bütünleştiriciler, ses-görüntü uzmanları ve IT yöneticileri Dante Domain Manager sayesinde, ürün grupları olan ve domain olarak adlandırılan Dante aygıt grupları yaratarak Dante AV ağlarını daha iyi yönetebiliyorlar. Böylece yöneticiler kullanıcı düzeyinde yetkilendirmeyle sistemlerini güvenli hale getirebiliyor; çok sayıda alt ağlı, yönlendirmeli IP ağlar üzerinde Dante sesi destekleyerek kurulumlarını ölçeklendirebiliyorlar. 1.1 sürümü eksiksiz bir ISO paketi olarak teslim edildiği için kullanıcılar Dante Domain Manager’ı gereksinimlerine ve uygulamalarına göre kolayca ve hızla kurabiliyorlar. 


Dante Controller 4.2.3 

Dante Controller 4.2.3 sürümünde yer alan Dante Updater, Dante aygıtlarında aygıt yazılımlarını güncellemeyi kolaylaştıran yeni bir özellik. Aygıt yazılımı dosyaları Audinate tarafından sürekli güncel tutuluyor. Dante Updater sayesinde üreticiler müşterilerine önemli güncellemeleri Dante Controller’da tek tıklamayla kurulum yoluyla kolayca erişilebilir kılabiliyorlar. Bağlı olan aygıtlar için güncellemeler otomatik olarak tespit edilip net bir arayüzde gösteriliyor. 

www.audinate.com

Önceki Makale
Audio-Technica
Sonraki Makale
ATTO Technology
En Çok Okunanlar
Dergi