Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Sony VENICE Kullanan Görüntü Yönetmenleri
Sony VENICE Kullanan Görüntü Yönetmenleri
07.10.2019 18:00

İzleyeceğiniz videolardaki görüntü yönetmenleri neden Sony VENICE kullandıklarını ve kullanım deneyimlerini paylaşıyorlar.

1. Thierry Arbogast, AFC

En çok yönetmen Luc Besson ile çalışmalarıyla tanınan, çok sayıda ödül almış Fransız görüntü yönetmeni Thierry Arbogast, videoda Sony VENICE kamera ile gerçekleştirdiği son çekiminde yaşadığı deneyimi anlatıyor.

Youtube Linki burada

 

2. Eric Guichard, AFC

Cesar ödüllü görüntü yönetmeni Eric Guichard, kariyeri ve yönetmen Nicolas Vanier’in Sony VENICE ile çekilip yeni gösterime giren “Donnr-moi des ailes” filminin sahne arkası ve kariyeri hakkında konuşuyor.

Youtube Linki burada

 

3. Christopher Aoun, BVK

Cannes Büyük Jüri Ödülü sahibi ve Capernaum filmiyle Oscar adayı görüntü yönetmeni Christopher Aoun, VENICE ile çekim deneyiminden bahsediyor.

Youtube Linki burada

 

4. Alfonso Parra, ADFC

Ünlü görüntü yönetmeni Alfonso Parra, Kolombiya’nın Cartagena kentinde VENICE ile yaptığı çekimden bahsederken renklerin nasıl hatasız betimlendiğini ve ışığın etkileyici görüntüler üretecek şekilde ayarlandığından bahsederken “Elinizde bir renk paleti varmış gibi hissediyorsunuz. Kusursuz.” ifadesini kullanıyor. Kamerayı dinamik ve uyarlanabilir yapan boyutu, her proje için ideal. Alfonso’nun bilim-kurgu ve belgesel yapımlar arasında Clouds of Summer, The Weakness of the Bolshevik, The Bicycle, The Game of Cuba ve Elogio de la Distancia var.

Youtube Linki burada