Reklamı Kapat
Anasayfa > Ürünler > Panasonic AW-RP60 Kamera Uzaktan Kumandası
Panasonic AW-RP60 Kamera Uzaktan Kumandası
22.10.2019 17:29

Tüm Panasonic PRO PTZ uzaktan kumandalı kamera serisine yönelik küçük boyutlu uzaktan kumanda donanımı AW-RP60, 200 adede kadar kameranın kolayca ve hızlı denetlenmesi için gelişmiş bir joystick içeriyor. 

  • 200 adede kadar uzak ağ kamerasının kontrolü
  • Pürüzsüz ve tepkisel kamera denetimi için sezgisel joystick
  • İris, zoom, odak gibi önemli kamera bilgilerini ve grafik kullanıcı arayüzü menü ekranını görüntüleyen geniş LCD
  • 100 adede kadar kameranın ön ayarının yönetimi
  • Mevcut tüm Panasonic PRO PTZ kameralarla uyumlu

Geniş LCD, GUI (grafik kullanıcı arayüzü) menü ekranını ve iris, zoom, odak gibi başlıca kamera bilgilerini gösteriyor ve geliştirilen joystick pürüzsüz denetim sağlıyor. Geliştirilen GUI sayesinde kameralar hakkında iris, zoom, odak gibi tüm önemli bilgiler her zaman doğrudan ekran üzerinde görülebiliyor. AW-RP60 ayrıca yirmili gruplarla 200 adede kadar kamerayı destekleyebiliyor, 100 ön ayarı yönetebiliyor ve kolay bütünleştirme için PoE (Power over Ethernet) destekli. 

3.5 inç LCD ekran

AW-RP60 denetleyicinin 3.5 tipi LCD ekranındaki GUI menü, sezgisel ve hızlı kamera kumandası için gereken bilgileri bir bakışta sunuyor. 

Esnek kişisel uyarlama

Kumandadaki dört adet kullanıcı butonuna istenen sekiz adede kadar işlev atanabiliyor. Her ön ayarın adı bir PC aracıyla kişisel olarak verilebiliyor. Kumandanın bu esnek özellikleri, derslerden kurumsal seminerlere, eğlence tesislerinde canlı görüntü akışlarından yayınlara kadar çok çeşitli ortamlar için uygun. 

Gelişmiş joystick

Yeni joystick pürüzsüz pan ve tilt hareketlerini destekliyor ve hedeflenen görüntünün tam olarak yakalanmasını garantiliyor. Joystickin önceki AW-RP50 modelininkinden 1.5 kat geniş tutma yeri, daha kararlı çalışma sağlıyor.

PoE desteği

PoE (Power over Ethernet) desteği sayesinde güç kaynağı ile kamera kontrol tek bir Ethernet kablosu yoluyla sağlanabiliyor. Kamera kumanda işlemlerine ek olarak gamma, beyaz denge ve diğer renk ayar işlevlerinin de gerçekleştirilebilmesi, gelişmiş kamera ayarlarını mümkün kılıyor.

AW-RP60 ile PRO PTZ kameraların uyumluluk durumları:

AW-UE150 Kış 2020
AW-HE130 Kış 2020
AW-UE70 Uyumlu
AW-HE42 Uyumlu
AW-HE40 Uyumlu
AW-HE38 Uyumlu
AW-UE4 Uyumluluk tasarlanacak
AW-HR140 Kış 2020


Ürün AW-RP60 Kamera Uzaktan Kumandası
Marka Panasonic
Firma Başarı
Telefon 0216 425 17 00
Web www.basariyayincilik.com