Reklamı Kapat
Anasayfa > Ürünler > Axia Quasar AoIP Miks Konsolu
Axia Quasar AoIP Miks Konsolu
22.10.2019 18:12

Kozmik hassasiyet, sıra dışı ses ve yüksek güç sunan yeni altıncı kuşak miks konsolu Quasar, Telos Alliance’ın dünya çapında dokuz bin yedi yüzden fazla konsolu yayında olan AoIP öncüsü geçmişine dayanıyor. Axia tüm bu deneyimi yeni üst düzey konsoluna aktararak, radyo ve özel televizyon uygulamaları için AoIP mimarisinde sınırsız prodüksiyon olanaklarıyla en iyi kullanıcı deneyimi sunuyor.

Zarif, ergonomik tasarım

Quasar ömür boyu kesintisiz kullanım için yeterli sağlamlıkta son derece yüksek kaliteli bileşenlere ve zarif bir yeni görünüme sahip. Geniş kapsamlı küresel müşteri geri bildirimleri ve ergonomik çalışmalar temel alınarak tasarlanan Quasar’ın kullanımı kolay dokunmatik kullanıcı arayüzü sayesinde harici ekran gerekmiyor ve operatörler herhangi bir HTML5 aygıtı yoluyla uzaktan da erişebiliyorlar. Üst köprüsünün olmaması masaya kurulumu kolaylaştırıyor. Fansız ve modüler konsol, yedekli yük paylaşan güç kaynağı birimlerine sahip.

Kişisel tercihe göre düzenleme ve kolay kullanım

Quasar kaynakla ilgili lojik otomasyonu için yeni Source profilleri, otomatik mix-minus ve tüm kanalların otomatik miksi özellikleriyle operatörün işini çok kolaylaştırıyor. Her kanal ekranında, her fader’in yanında ve monitör modülünde, gereken her yerde çok miktarda ölçüm göstergesi var. Master dokunmatik ekran modülünde ve her kanal şeridindeki kullanıcı tarafından işlevi atanabilen butonları sayesinde kullanıcılar Quasar yüzeyini istedikleri gibi düzenleyebiliyorlar. 

Televizyon, prodüksiyon ve üst düzey radyo uygulamaları için yeni güçlü Quasar Engine tamamı gelişmiş DSP sinyal işleme donanımlı 64 adet stereo giriş kanalı ve tüm çıkışlar üzerinde ses yükseklik göstergeleri sunuyor. Dört adet programlanabilen Layer sayesinde kullanıcı küçük yüzeyler üzerinde bile DSP dahil tüm kanalları denetleyebiliyor. 

Olgun, güvenilir AoIP teknolojisi

Quasar operatörlere dünyaca bilinen Axia ses kalitesi ve güvenilirliğiyle çalışmanın güvenini kazandırıyor. Sistemin sunucu sınıfından bir donanım platformu tabanlı gelişmiş AoIP işleme tekniği, yüksek performanslı sesi garantiliyor. Konsolun olgunlaşmış ve gelişmiş altıncı kuşak teknolojisi, hata noktalarını en aza indiren sistem modülerliğiyle son derece yüksek güvenilirlik sunuyor. 


Ürün Quasar AoIP Miks Konsolu
Marka Axia
Firma Mavi İletişim
Telefon 0212 274 69 10
Web www.maviiletisim.com.tr